2777
2789
ولی من میخورم استپ وزنی کردم .دکترم گفت حق نداری لب بزنی

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میاره اما خرما رو نمیدونستم خوب شد که گفتی دکترت دیگه چی گفتت؟ افرینننن بگوووووو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

من شکمم صورتم بقیه اوکیهاخه من پارسال ۵۶ بودم کنکور رید ب هیکلم🥲

من چهل کیلو بودم قبل کنکور

کنکور لعنتی 

مامانم میگفت بخور بخور بعد لاغر میکنی اشکال نداره 

هق

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

عهههههههه منم سایز کم میکنم وزنم ب زور کم میشه پس بخاطره خرماسسسسست ارده و شیره شنیدم استپ وزنی میار ...

آره بابا خرما همش کربوهیدرات و قنده که تبدیل به چربی میشه .خلاصه که در خوردنش دقت کن و زیاد نخور 

...
ی خانمه اومده بود باشگاه گفتش قند و شیرینی حذف کردم ۶ کیلو کم کردم تو دوهفته

منم کامل ب جز خرما گذاشتم کنار اما امشب ریدم منم حدودا پارسال ۱ ماه و نیم قند و شیرینی حذف کردم ۱۰ کیلو کم کردم

واااااای چ حس خوبی بود پیامت مرسیییییی⚘️⚘️ خعیلی چاق شدم اخه خعیلی زیاده روی کردم بعد سزارینم زیرشکم ...

فداتشم عسلم😍🍯

منم اضافه وزن دارم تک تک حرفایی که میزنی درک میکنم گلم منم اقدامم میترسم از اضافه وزن بیشتر بعد زایمان🥺💔اما همه چی با اراده و خواست خودمون شدنیه ایشالا زودتر به ورژن بهتر خودت میرسی🥰

سخته لاغر کردن خیلیییی من همش گرسنگی میکشم🥲

واقعا سخته 

بخصوص برای منیکه تنبلی تخمدان دارم و مقاومت میکنن چربیا 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))