2777
2789
آره معایب داره، ولی عوضش آرامشت تکمیله💀

آره خونه‌مون از کتابخونه ساکت‌تره اما من انسان خوشحالی نیستم! مثلاً هروقت می‌رم توی یک جمع خانوادگی شلوغ خیلی احساس بهتری دارم اینطوری‌ام که تمام احساسات بدم غیب می‌شن و تبدیل می‌شم به یک تیکه ابر خوشحال و بدون غم 

京香水月

الان فکر کردی خواهر و برادر داشتی خوشحال بودی؟ باید همش باهاشون میجنگیدی حداقل تنهایی بهتر از جنگه

ای‌کاش ۲۴/۷ با خواهر/برادرم می‌جنگیدم تا با تنهایی و نشخوار ذهنی 

京香水月

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای یه روزی دختر من این حسو پیدا کنه چی

آدم‌ها باهم فرق دارن، شاید دختر شما از شرایطی که داره راضی باشه، من از کودکی از تک‌فرزندی ناراضی بودم :(

京香水月

آدم‌ها باهم فرق دارن، شاید دختر شما از شرایطی که داره راضی باشه، من از کودکی از تک‌فرزندی ناراضی بود ...

گلم اونم ناراضیه ۴ سالشه همش میگه چرا بچه های دیگه خواهر دارن داداش دارن من ندارم چون عموهاش ۲ تا دارن خواهرم ۲ تا داره همش براش سواله 

و جدیدا داداش خیالی داره با اون بازی می‌کنه 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
گلم اونم ناراضیه ۴ سالشه همش میگه چرا بچه های دیگه خواهر دارن داداش دارن من ندارم چون عموهاش ۲ تا دا ...

قلبم رو حس نمی‌کنم:(

کاملا می‌تونم درکش کنم من هم برادر خیالی داشتم حتی اسم هم داشت تا این‌که مادرم با مشاور باعث شد بردار خیالی رو از ذهنم بیرون کنم بعد از اون هم درگیر عروسک‌ بازی حتی تا ۱۵ سالگی شدم که خب اون رو هم با مشاور پشت سر گذاشتم از اون جا به بعد به جز احساس تنهایی شدید مسئله‌ی دیگه‌ای اذیتم نکرد یعنی می‌خوام بگم اگر شرایط بچه دار شدن مجدد رو ندارید نگران نباشید چون موضوع جدی ای نیست

京香水月

قلبم رو حس نمی‌کنم:(کاملا می‌تونم درکش کنم من هم برادر خیالی داشتم حتی اسم هم داشت تا این‌که مادرم ب ...

منم نگرانم داداش خیالیش خیلی جدی بشه براش اونم اسم گذاشته براش جاریمم بارداره اگه ببینه اونا نی نی دارن می‌دونم غصه میخوره میگه چرا ما نداریم

همسرم بچه دوست نداره میگه تو این اوضاع یه بچه ام زیاده 

گلم انشالله خدا دلتو شاد کنه چه میشه کرد بعضی چیزا تو زندگی دست ما نیست 

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...