2777
2789
عنوان

کسایی که مادر یا پدرتون و از دست دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست
اينا طبيعيه شما بايد دوره سوگواريتو طي كني و ازش فرار نكني كتاب بعد از خداحافظي رو بخون من ديدم بعض ...

پس طبیعیه من دلم نمی‌خواد جایی برم

خیلی بی حوصله شدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بزاره یکم گریه کنی خودتو تخلیه کنی و تو تا میتونه سرگرم کنه نزاره فکرت مشغول بشه

بنده خدا نمیدونه فکر میکنه وظیفش اینه که اصلا نذاره من گریه کنم ،منم روزا که بچم بیداره و وقتی گریه منو میبینه اونم شدید گریه میکنه منم واسه همین شبا که بچه میخوابه بیاد مامانم گریه میکنم اونم وقتی شوهرم میفهمه زود میاد آرومم میکنه

پس طبیعیه من دلم نمی‌خواد جایی برمخیلی بی حوصله شدم

البته نذار خيلي طولاني بشه گريه هاتو بكن غصه هاتو بخور ولي زودتر جمع و جورش كن و خودتو سرگرم كن  

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
البته نذار خيلي طولاني بشه گريه هاتو بكن غصه هاتو بخور ولي زودتر جمع و جورش كن و خودتو سرگرم كن

کاش بشه...

اما می‌دونم خیلی خرابم

انگار یه تیکه ای از وجودم رفته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مادر منم حدودا دو ماه از دنیا رفته شرایطم دقیق مثل توعه فقط این ک مزار مادرم نزدیکه و تقریبا هر روز ...

آخ عزیزم😢

روح مادرتون شاد باشه ،نور به قبرش بباره

خوشا بحالت که حداقل مزارشو داری

من وقتی میرم سر مزاش و مزارشو بغل میکنم یه آن حس میکنم خود مامانمو بغل کردم ولی حیف که دورم 

لالای لای لای عزیزم••
لالای دار و ندارم
نگفتی بعد تو اخه چطور طاقت بیارم••
لا لای بعدتو دنیام
چه سرد و بی فروغه
لالای لای پاشو بم بگو که این حرفا دروغه
لالای رحمی به حال
دل زارم نکردی••
لالای لای رفتی و فکر دل مارم نکردی
لالای کارم تمومه
برام خنده حرومه
مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی

لالای لای باورش سخته ک نیستی رفتی از پیشم
لالای لای لای دلم تنگه زدی بدجوری اتیشم••
زمونه بی وفاس دنیا چرا این قده بی رحمه
لالای لای هر کسی این داغو دید حالم رو میفهم

من هر روز با این آهنگ گریه میکنم 

کاش بشه...اما می‌دونم خیلی خرابمانگار یه تیکه ای از وجودم رفته

مطمئن باش گذر زمان اين رو هم حل ميكنه يعني خدا خودش حلش ميكنه برات و سبكش ميكنه كم كم برلش نماز و قرآن بخون خيلي آرامش ميگيري

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا سه ماهه پدرم و از دست دادم و مثل شما حال خوبی ندارمحوصله و اعصاب خودمم ندارمنمیدونم چکار ک ...

خدا بیامرزه پدر نازنینتون رو 😔

بچه داری؟ کوچیکن یا بزرگ؟

شوهرت چطوره باهات ؟

خانوادت نزدیکن؟

آخ عزیزم😢روح مادرتون شاد باشه ،نور به قبرش ببارهخوشا بحالت که حداقل مزارشو داریمن وقتی میرم سر مزاش ...

زنده باشی. خدا رحمت کنه مادر عزیزتو. یه بار یکی بهم گف اینقد بی قراری نکن مادرت رفته سفر توام یه روز میری پیشش... حرفاش خیلی خوب بود . برو یه جا داد بزن گریه خالی شی

لالای لای لای عزیزم••لالای دار و ندارمنگفتی بعد تو اخه چطور طاقت بیارم••لا لای بعدتو دنیامچه سرد و ب ...

آهنگ غمگين اصلا گوش نكن چون غمت رو چند برابر بزرگتر جلوه ميده برات 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميدونم خيلي سخته شما بيشتر سعي كن براي مامانت نماز و دعا بخوني و اينجوري آرامش پيدا كني فكر نكن تموم ...

آره هر وقت یادم بیفته براش فاتحه میفرستم 

چند وقت پیش یه دست از لباسش که دست منه تو اتاق پوشیدمو رفتم تو پذیرایی دخترمو شوهرم تو پذیرایی بودن ،دوباره من اومدم تو اتاق و گریه کردم دخترم یدفه چند بار پشت هم مامانمو صدا کرد ،اون لباسا رو هم اصلا ندیده بود نمیدونست که واسه مامانمه ،انگار مامانمو به چشم دید یه لحظه😭

آهنگ غمگين اصلا گوش نكن چون غمت رو چند برابر بزرگتر جلوه ميده برات

درست میگی ولی الان فقط آهنگ غم دوس دارم ک گریه کنم . منی ک همش کلاس رقص و آهنگ شاد و... دو ماهه هیچ موسیقی شادی گوش ندادم هیچ ورزشی نکردم هیچ خنده و خواب راحتی نداشتم 

پس طبیعیه من دلم نمی‌خواد جایی برمخیلی بی حوصله شدم

دقیقا منم اصلا دلم نمیخواد جایی برم ولی هم شوهرم مجبورم میکنه هم اینکه دلم به بچم میسوزه وقتی میریم جایی حال دخترم خیلی خوش میشه