2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با خواهرا

147 بازدید | 18 پست

تصمیم گرفتم با خواهرام سر سنگین‌تر باشم ، نمیخام بهشون زیاد رو بدم ، که از زندگیم با خبر باشن . میخام رابطم غریبه تر باشه . در ضمن من هنوز مجردم.  

به نظرتون خوبه ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمک نشناسی . فقط به فکر منفعت خودشونن

دراینصورت حق باشماست نباید اجازه بدی حتی نزدیکترین کست پدرمادر خواهر ازت سواستفاده کنه وتورو ب چشم یک منبع مالی یا هرچیز دیگه ببینن

دراینصورت حق باشماست نباید اجازه بدی حتی نزدیکترین کست پدرمادر خواهر ازت سواستفاده کنه وتورو ب چشم ی ...

من هر کاری تونستم براشون انجام دادم . ولی ازشون چیزی بخام میگن منفعت خودمون مهم تره 

دراینصورت حق باشماست نباید اجازه بدی حتی نزدیکترین کست پدرمادر خواهر ازت سواستفاده کنه وتورو ب چشم ی ...

ولی برادر فرق میکنه . جون تو جونش کنی برادرته . جای دوز نمیره . برات جبران میکنه یک روز 

من هر کاری تونستم براشون انجام دادم . ولی ازشون چیزی بخام میگن منفعت خودمون مهم تره

وااا خب شما هم ازاین ب بعد انجام نده کسی که شمارو سر حساب نکنه شماهم دُم حسابش نکن 

وااا خب شما هم ازاین ب بعد انجام نده کسی که شمارو سر حساب نکنه شماهم دُم حسابش نکن

باهاشون قطع ارتباط کردم . محلشون نمیدم دیگه . هی پیام زنگ میزنن محلشون نمیدم . قیدشون رو زدم .