2777
2789

سلام خانوما دختر من از امروز بعد واکسن مجاز که غذای کمکی شو شروع کنه ولی چیزایی که بهداشت گفت رو زیاد متوجه نشدم مثلا گفت از یک قاشق شروع کنم تا به یک هفته و هفت قاشق برسه الان یعنی بعد یک هفته دیگه کلا همین هفت قاشق رو ادامه بدم یا بازم اضافه کنم؟؟ و سوال بعدیم اینه که گفت هر هفته یه نوع کمکی رو بهش بدم خب یعنی هر هفته دوباره واسه هر غذای جدید از یک قاشق شروع کنم یا بعدش دیگه به اندازه قبلا بخوره ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از شیره بادوم شروع کن 

بعدش فرنی رو کم کم بده بهش تا ی هفته 

از هفته بعد حریره بادام 

شروع کن حداقل ۳ قاشق بده 

از فرداش هر چقدر میلش کشید 

زبادم نده ک اذیتش کنه 

بعدش با سوپ ساده 

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

ینی از فرنی شروع کن روزانه یه قاشق بده امروز به قاشق فردا دو پس فردا سه 

وقتی رسید ۷قاشق فرداش سوپ درس کن پوره کن کم کم بهش بده مثلا سه قاشق 

هر غذایی رو یه هفته بده اگه آلرژی داشت بدونی از چی هست

مثلا امروز به سوپش سینه مرغ و هویج و سیب زمینی بریز فردا توش کدو هم بریز پسفردا پیاز 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دوره  غذای کمکی مادر و کودک ایران رو ببین

خیلیییی کاربردی و واقعا ارزون

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سلام عزیزم منم دخترم ۹ ماهشه سه ماهه کمکی میدم ولی بنظرم بی خاصیت ترین چیز تو غذا های نوزاد فرنیه اینو بهش نده از حریره شروع کن دوتا قاشق مربا خوری بده فرداش سه تا پس فرداش چهار تا... پنج تا شش تا و تا یک هفته اول تعداد قاشق هایی ک بهش میدیو هفتا کن 

یه هفته هم حریره دادی مثلا پوره هارو شروی کن برای هر غذای جدید هم اول از یک تا دوتا قاشق شروع کن و با رعایت تست حساسیت سه روزه هرچیز جدید ک به غذاش اضافه میکنی سه روز تست کن بعد باز ماده جدید تست کن 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)