2777
2789
اینا اصلا بویی ازدین گبردن مگه داعشی ها به قول خودشون مسلمون نبودن راحت اون همه غلط کاری کردن مگه شم ...

حق گفتی دمت گرم👌🏻

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کثیفتر از اون رو هم دیدم متاسفانه

فقط دعا میکنم کسایی ک مثل بقیه ذات و دلشون کثیف نیست همیشه دلشون پاک و خوب بمونه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

کثیفتر از اون مردی هست که به زنش پیشنهاد رابطه ی حرام میده و ازش نظر میخواد که دوست داره ی نفر دیگه هم تو رابطشون باشه یا نه

خدایا داریم به کجا میریم😭😭😭😭😭😭😭

آمین ولی ذنیامون خیلی کثیف شده خدا به داد بچه هامون برسه😭😭😭

اره واقعااا🥺

من کثیفتر از اون رو هم دیدم متاسفانه

منم دیدم 

یه اقا با ۳تا بچه به ظاهر مذهبی بعد ۱۹سال زندگی زنش رو طلاق میده میره با یه ساحره مطلقه که خودش قبلا ۲تا بچه داشته ازدواج میکنه ولی بچه هاش پیش خودش نبودن زنه با طلسم وسحر مرده رو از زنه دور میکنه وخودشو تودلش جا میکنه ودرنهایت زنه اوله جدا میشه واقا با اون ساحره که ازدواج کرد به قول خودش چادریش میکنه چون زنه به هرزه بوده میرفته جیب مردارو تیغ میزده حیف اون چادر که روسرشه 

برای یکی از قامیلای نزدیکمون اتفاق افتاده

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اینو من میشناسم ی دفعه دیگ گفته بود طرف ۵۰ سالشه همه ریختن سرش با همین داستان ک قبرستون دیدتش و فلان ...

کلا از تعریف کردنش مشخص بود .... امضام

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
بخدا پس کله م داغه از حرص

حرص نخور فداتشم ولشون کن چرا اعصابتو با این چیزا بهم میریزب