2777
2789
عنوان

امشب با حرفای شوهرم دلم اندازه دنیا گرفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 90 پست
عصبانی شدم((کاریه که شده)) آخه این حرفه که میزنهاگه یه بار بود حالا یه حرفی..مواظب خودت باش گلممن خو ...

اخه دوتا سقط دیگه داشتم یکی خارج رحمی یکیم ک هماتوم داشتم و افتادم ب خونریزی ..‌ میگه اینم رو اونای دیگه 😔

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی سقط عمدی کردههزاران درصد! ، پشیمون شده

بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اونوقت یتیم بشه اونوقت هرکدوم زنده باشیم تا عمر بکوبیم تو سرمون 😭

و منی که ۱۱ سال باردار نمیشماگربندازیش قطعا باید جوابگوی خدا و بعد هم جوابگوی امثال من باشین که داری ...

بخدااا ک دل خودمم خونه خودم عاشق بچم هرماه عین دیوونه ها بیبی چک میخریدم و با منفی شدنش کلی تو پرم میخورد ولی این مدت انقد شوهرم منفی گفته ک دیگه خودمم از خودم بیزارم

بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اون ...

وااااااای چقد فکرت منفیه!!!!!

انقد غصه میخوری واسه چیزی ک انشاءالله اصلا قرار نی اتفاق بیفته

یکم ذهنت رو مثبت کن،شاکر باش

یه ذره به خدا توکل کن

خیره انشاءالله

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
اخه دوتا سقط دیگه داشتم یکی خارج رحمی یکیم ک هماتوم داشتم و افتادم ب خونریزی ..‌ میگه اینم رو اونای ...

وای 

پس واقعا شرایطت حساس و خاصه

جدی جدی ممکنه با سقط برای بچه دار شدنت مشکل پیش بیاد

اونا هم ناخواسته بودن یا الان این یکی رو فقط، میگه نمی خاد؟ 

آخه مگه بدن زن بازیه هررر طور خواست رابطه برقرار کنه و اونم نه ی بار

بعد راااحت بگه برو قتل کن؟ 

از نظر روابط بینتون چی؟ با هم اوکی هستید؟ اختلاف شدید ندارید؟ برام عجیبه ایناصرار همسرتاگه به خدا با ...

روابطمون خوبه شوهرم معتاد و خیانتکار اینا نیست نمیدونم چرا همش میگه زوده فعلا اینا سه ساله متاهلم 

بنظرت تاثیر حرفای شوهرمه ؟ میگم اگه دنیا لیاد مریض باشه وی اگه دنیا بیاد من یا همسرم فوت کنیم چی اون ...

چه ربطی داره منم ممکنه همین الان برم بیرون برم زیر ماشین ممکنه سقف بریزه رو سرم یا هزار بلای دیگه! اینجوری باشه هیچکس بچه دار نمیشه و نسل بشر منقرض میشه

چرا نمیگی به دنیا بیاد سالم باشه دنیامونو قشنگ کنه حرف بزنه چهار دستو پا بره دندون دربیاره مدرسه بره دانشگاه بره ازدواج کنه خوشبخت بشه ما هم پیر بشیم و خوشبختیشو ببینیم؟

من ناخواسته باردار شدم سقط نکردم ولی ناشکری کردم.بدجور از لحاظ مالی چندین سال خوردیم زمین هنوزم نتون ...

وای دقیقا .‌ اخه من تنبلی داشتم شدید دوتا سقط داشتم نمیدونم نمیخام ب زبون بیارم فکرش عذابم میده

وای تو رو خدا این فکرها را نکن

فقططط فکر مثبت

بچه خدایی داره

اگر اعتقادات مذهبی داری نذر امام زمانش کن

خودشون پناهش میشن