2777
2789
عنوان

عموم فوت کرده😭قراره بچه هاش با ما زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 41 پست
تصادف کرد😭نه دوتا پسرم یکی 14 سالشه یکی 10

بچه ها کوچیک نیستن که شما بخوایید نگهشون دارید به نظرم اگر مادر بزرگ دارید بچه هارو بفرستید پیش اون هم غرورشون حفظ میشه هم به استقلال میزسن

عزیزم😔چند سالشونه بچه ها؟

یکی 14 یکی 10

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چرا ناراحت باشم😑خوشحالم هنوز فقط دلم میسوزه برا بچه هاش که بی پدر شدن مادرم ندارن😭😭برای ...

خدا بیامرزه،،الان تنها چیزی که عمو شمارو خوشحال مکنه اینکه خیالش از بابت بچه‌اش راحت باشه ،،،خدا خیرتون بده ممکنه سختتون بشه ولی رهاشدن نکنید،، پسرن تو سن بلوغ 

ای بابا خدا رحمتش کنه.بچه هاش چند سالشونه؟

یکی 14 یکی 10

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
توروخدا مواظبشون باشین نزارین سخت بگذره هم شما هم مادر و پدرتون

مطمئنم بابام براشون بیشتر از ما زجمت میکشه و محبت میکنه منم اونقدر براشون خواهری میکنم که جای خالی مادرشون یادشون بره

مادرشون بعد فوت شوهر سابق نمیاد دنبالشون؟

مادرشون همون چند سال پیش که رفت شوهر کرد بعدم به عموم گفت بچه کوچکترو نگه میداره ولی بزرگتره رو نع عمومم خیلی عصبانی شد و گفت هیچکدومو نمیدم حالا که فرق میزاری بینشون الانم میدونم شوهرش بچه هارو نه نمیداره

چی شد فوت شد تسلیت میگم روحشون شاد

تصادف کرد 

خدا بیامرزه،،الان تنها چیزی که عمو شمارو خوشحال مکنه اینکه خیالش از بابت بچه‌اش راحت باشه ،،،خدا خیر ...

معلومه که رهاش نمیکنیم😔بینهایت بهش محبت میکنیم انشالله و اینک پسره بزرگتر هم مربضه لطفا دعا کنید خوب شه

بابا منم دو هفتس فوت شده دارم جون میدم باورم نمیشه هیچ چش ب راهشم بیاد

خدا رحمتشون کنه🖤😔

بابای منم هفته ی دیگه چهلم و من هنوزم باورم نمیشه که از پیشمون رفته💔

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

بچه ها کوچیک نیستن که شما بخوایید نگهشون دارید به نظرم اگر مادر بزرگ دارید بچه هارو بفرستید پیش اون ...

نداریم نه پدربزرگ ن مادربزرگ

مطمئنم بابام براشون بیشتر از ما زجمت میکشه و محبت میکنه منم اونقدر براشون خواهری میکنم که جای خالی م ...

اجرت با خدا قشنگم خداروشکر ک دل مهربون و خوبی داری

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …