2777
2789
عنوان

به نظرتون زشته دختر تند راه بره

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 30 پست
واییی بسته بابا یعنی چی دیگ اخه سر مسخره ترین چیزم باید ببینیم درسته یا نه اصلا غلط هم باشه موضوعی ن ...

والا چقدر دنیا رو واسه ما زنا سخت میکنن کدوم مردی اینهمه مراقب همه حرکاتش هست آخه ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من نه . دوستای منم منو مسخره میکردن . و می‌گفت مث پسرا راه میری با ناز و عشوه و قر راه برو . ...

ب منم همینارو میگن

مامانممم خیلی گیر میده ب تند راه رفتنم

همه نفس کم میارن😂😂😂

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
والا چقدر دنیا رو واسه ما زنا سخت میکنن کدوم مردی اینهمه مراقب همه حرکاتش هست آخه ..

کار به مردا نیست مادر خودمم ایراد گرفته واسه همین گفتم شاید خرکت زشتی باشه

من بیش از حد تند میرم

ولا بس ک این دور زمونه همه عشوه ای شدنحالا ما تند میریم یه پا داداشی میشیمبعد حالا من سایز کفشام ۴۰ ...

خدا میدونه چیا پشت سر من میگن

اخه تو دانشگاه میدونی که سوژه ات میکنن دخترا

اره راس میگی قبول دارم منم معمولا تو دانشکاه عحله داشته باشم با سرعت تندددد راه میرم ولی نمیدوام ولی بیرون دانشکاه اصلا مهم نیست جاش عجله داشته باشم میدوام اونم چه جوری 😂😂

من کلا خیلی اروم راه میرم ( نه با ناز و عشوه ها ) کلا انکار قدمام کوتاهه همیشه از همه عقب میفتم وقتی با یکی راه میریم  یه م‌قع هایی عجله داشته باشم تند راه رفتن بع دردم نمیخوره باید بدواممم فقط 😂 ولی تاحالا پیش اومده تو دانشکاه هم دویدم بابا خوب ادم دیگ عجله داره یا هزار تا داستان دیگ اونقدری ک تو فکر میکنی همه زوم رفتارت نیستن 

اره راس میگی قبول دارم منم معمولا تو دانشکاه عحله داشته باشم با سرعت تندددد راه میرم ولی نمیدوام ولی ...

عجله ندارم کلا تند راه میرم طاقت ندارم اروم برم

دوستم چند روز پیش جفتم بود یتو دیدم گقت چقدر تند و محکم راه میری😂😂😂

کار به مردا نیست مادر خودمم ایراد گرفته واسه همین گفتم شاید خرکت زشتی باشهمن بیش از حد تند میرم

گلم نمیگم شما نگران قضاوت مرد ها هستی .. میگم واسه ما زن ها خیلی باید و نباید هست متاسفانه 

گلم نمیگم شما نگران قضاوت مرد ها هستی .. میگم واسه ما زن ها خیلی باید و نباید هست متاسفانه

اره

اصلا من نمیدونم راه رفتنم چه ربطی به دخترا داره

عجله ندارم کلا تند راه میرم طاقت ندارم اروم برمدوستم چند روز پیش جفتم بود یتو دیدم گقت چقدر تند و مح ...

خوبه همون طوری ک هستی باش ادم اعصابش خورد میشه ادا کسی ک نیست رو در بیاره 

مثلا من خیلی شلوغ و هیجانی و پر سر و صدام صدامم بلنده 

خیلی تاحالا هی تمرین میکردم ک با ملایمت حرف بزنم ارپم و با طمئنینه باشم ولی نمیشد اعصابم خورد میشد 

همین ک تو میگی طاقت ندارم 

منم نمی‌تونم اروم اروم و شل شل حرف بزنم 

ولی دیگ ولش کردم انقد راحتممم همون جور ک خودم هستم ، هستم 

تو هم همین جور بمون خوبی هر جوری ک هستی باور کن 

خوبه همون طوری ک هستی باش ادم اعصابش خورد میشه ادا کسی ک نیست رو در بیاره مثلا من خیلی شلوغ و هیجانی ...

دیگه سوژه شدم رفت رفیق

خیلی ایراد میگیرن ازم

مثلا به جز این میگن چرا انقدر عصبانی(از قبافم میگن) من قیافم خشنه کلا

جدیم و خشک

اینا خیال میکنن برج زهرمارم

دیگه سوژه شدم رفت رفیقخیلی ایراد میگیرن ازممثلا به جز این میگن چرا انقدر عصبانی(از قبافم میگن) من قی ...

هوفففف از این دخترای ناز نازو و عشوه بیای الکی هستن پس 

فقط این دخترا هستن ک ایراد میگیرن دیدم ک میگم

عشوه مشوه و ناز ادا میان 

بعد هی به بقیه میگن وایییی چه قدر تند راه میری مثل مردا 

واییی چرا قیافه ات ناز نیست خشنه 

اه اه چون از این دخترا خیلی دیدم مخصوصا تو دانشگاه 

توروخدا نزار حرفای چرت و پرتشون روت تاثیر بزاره عشق کن با خودتت 

برین بهشون انقد حرف نزنن والا😐