2777
2789
عنوان

ازدواج سن پایین و عواقب آن

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 53 پست
ولی من ندیدم تابحالیانشنیدم که تواینجور روابط پسرضررکنه حداقل نه به اندازه دختر...چون درنهایت اونیکه ...

درست میگن 

بنظرم باید یه سری چیز هارو قبول کنیم اینکه آقا پسر از این غلطا کنه اشکال نداره اشتباهه که شده ولی یه دختر انجام بده میشه.....

و خب این چیزیه که هست ما الان چیکار کنیم هی بیایم بگیم نع نباید فقط دختر قضاوت شه و...

آدم باید اول خودشو دوست داشته باشه و ثانیا هم توی این هیچ چی از هیچکس بعید نیس نباید اعتماد کرد همین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگن بنظرم باید یه سری چیز هارو قبول کنیم اینکه آقا پسر از این غلطا کنه اشکال نداره اشتباهه که ...

دیگه متاسفانه اینم فرهنگ غلط ماهست که براپسرعیب نمیدونیم وبرا دخترعیب میدونم گرچه از نظر من وخیلیا برای هردو عیبه اما دقت کرده باشی همون پسرخراب هم میگرده دختریکه کمتر ازینروابط داشته رومیگیره انگاریه چیز غریزی هست مرداخودشونم میدونن دخترایی که رابطه داشتن یه بخشی ازوجودشون پیش اون طرف مونده بنابراین براحتی حاضرنیستن بااینجورادمی زندگی کنن میرن سراغ بقولی افتاب مهتاب ندیدش تا مطمئن باشن کل وجود اون دخترمتلق به اوناس پس اینجا باز همون پسرخراب خودشو یجوری نجات میده وزندگی تشکیل امااون دختره چی یاخودکشی میکنه یاافسرده میشه یاوارد رابطه بعدی میشه یااگه شانس بیاره ازدواج کنه

ولی من ندیدم تابحالیانشنیدم که تواینجور روابط پسرضررکنه حداقل نه به اندازه دختر...چون درنهایت اونیکه ...

منظورم فقط وابستگی نبود

پسری که هر دفعه با یکیه هرزست

حداقل اون دختر اگه واقعا از روی علاقه اسیب دیده باشه دفعه بعد اعتماد نمیکنه و در اخر ازدواجم میکنه اما اون پسر فقط یه پسر هرزست که کل زندگیشو و با این و اون خوابیده حتی نمیتونه پدر خوبی باشه

کاربری دوستم فعلا دست منه

منظورم فقط وابستگی نبودپسری که هر دفعه با یکیه هرزستحداقل اون دختر اگه واقعا از روی علاقه اسیب دیده ...

شکی نیست که اون پسر هرزس اما وقتی عرف جامعه جوریه که برای همون پسرهرزه ازدواج خوبی رقم میخوره من چی بگم حداقل دخترا نباید تن بدن به اینکار واینکه هیچ وقت نمیشه اکثرا پسرای هرزه رو تشخیص داد

دیگه متاسفانه اینم فرهنگ غلط ماهست که براپسرعیب نمیدونیم وبرا دخترعیب میدونم گرچه از نظر من وخیلیا ب ...

و اینکه اتفاقا دختر چون احساسات قوی داره میتونه اون پسرو فراموش کنه و عاشق یکی دیگه بشه!کی گفته به خاطرش افسرده یا مریض میشه یا خودکشی میکنه این بیشتر تصویریه که رسانه به جامعه القا کرده وگرنه در واقعیت اینطوری نیست

شکی نیست که اون پسر هرزس اما وقتی عرف جامعه جوریه که برای همون پسرهرزه ازدواج خوبی رقم میخوره من چی ...

اره مگه اینکه بره از یه دختر غریبه خواستگاری کنه کسی نشناسش وگرنه امار پسرای هرزه رو معمولا کل شهرشون دارن و هیچ خانواده ای به عنوان شوهر دخترشون قبولشون نمیکنه