2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4420 بازدید | 178 پست

اینم اضافه شوید باقلا

خوبد شد برنج سفید رو زیاد گذاشتم بنده خدا مهمونمون اومد کمک کنه قابلمه برنج رو برعکس کرد که تو دیس مثل کیک قالبی دربیاره قابلمه سنگین بود از دستش افتاد نصف برنج ها ریخته شد رفت ولی خب باز خداروشکر کم نیومد

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گیلانیم لب دریام اتفاقا ولی مهمونی ماهی نمیدن هم کثیف کاریه هم بوی بد خونه میگیره .نوش جونشون خو ...

آفرین دقیقا ماهی رو غذا اصلی نمیدونن فامیلای شوهرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیروز ۶ صبح پاشدم تا صبحونه خوردم و همسرم رفت اول دوش گرفتم سرحال شدم نزدیک ۷ شروع کردم تا ۳ بعد از ...

بارداری بچه هم داری؟؟، ماشالله زرنگی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مهمونیت تموم شد بیا تعرف کن

آره خداروشکر تموم شد ک همه چی خوب پیش رفت بیچاره همسرم کلی تشکر کرد و خیلی راضی و خوشحال بود کلی کیف کرد جلو فامیلاش و تعریف سلیقه و آشپزیمو میکرد خستگیم در رفت واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند تا نیروی کمکی داری اسی این همه غذا و سالاد و سوپ میخوایی درست کنی ؟ کاش یکی دو مدل درست میکردی و ...

تنها بودم چون تو شهر غریبم و خانواده هامون اینجا نیستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره واقعا من که برا عجیب بود این همه غذا تو یه روز درست کنه اونم زن باردار مگه اصلا وقت میشه ۳ ۴ ...

زن های باردار توانا هم داریم خسته که شدم نمیگم نشدم ولی از پسش براومدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دروغ گفت بابا خاست کلاس بیاد مثلا خودتو بکشی چهار مدل بتونی درست کنی مال ایشون ده تا هم رد شد

مثلا با دروغ گفتن مدال بهم میدی؟؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه عصرانه اش بخورن همه ی این غذاهات میمونه و تو ذوقت میخوره. شوهرتو بگو جوگیر عمل نکنه این همه خانم ...

ماشالا آش هم خوردن مزه کرد بهشون چون خیلی تو راه بودن واقعا خسته و گشننه بودن تا رسیدن و عصرونه خوردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین دختر عاشقت شدم یعنیییی😍 خیلی خانومی خیلی کدبانویی منم همیشه دوس دارم مهمونیا عالی پیش بره و چیزی کم نباشه بهترین کارو کردی خسته نباشییی🥰🌸

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
ببین دختر عاشقت شدم یعنیییی😍 خیلی خانومی خیلی کدبانویی منم همیشه دوس دارم مهمونیا عالی پیش بره و چی ...

قربونت گلم لطف داری ...ایشالا همیشه مهمونیاتو عالی و راحت برگذار کنی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40