2777
2789
عنوان

شما باشین با این دوست ادامه میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 28 پست

منم یه دوست دارم پیام ک میدم یه هفته بعد جواب میده تو این بین آنلاین هم میشه حتی پیامم رو سین میزنه

ولی میگه مثلا وویسات باز نشد بعد خب بالاخره سه روز بعد ک باز میشه اما یه هفته حتا شایدم بیشتر جواب میده

البته دانشگاه میره و سرکار و از این جهت مقداری بهش حق میدم

اما خب چون بیشتر اوقات آنلاینه یکم دلم ازش گرفته

باشه عزیزم نمیدونم بخاطر تنهایی م چکار کنم مرسی از محبتتالان شرایط باشگاه و سرکار رفتن ندارم خیلی وق ...

وایی تعجب میکنم که انقدر شبیه منی . منم اصلا باشگاه و بیرون و سرکار و اینا نمیرم با هیچکس حرف نمیزنم همش خونه ام . عزیزم الان که اون هست تنها نیستی؟؟ اون الان دقیقا چه سودی برات داره چه حالی ازت خوب میکنه؟ با بودنش بدتر حس بی ارزش بودن بهت دست میده بزارش کنار آدم قحطی نیست آخر دنیاهم نیست تنها باش هزارتا دوست دیگه پیدا می‌کنی ولی خداوکیلی از غصه دق کردی هیچوقت با دوستات درد ودل نکن درد دلتو به دیوار بگو به دوستات نگو . هیچ مشکلی برات حل نمیکنن هیچ دردی هم ازت دوا نمیشه فقط یه آتو میشه دست آدمای کثافت ‌ الآنم هرچی شده فدا سرت آره چت رو پاک کن و هرچی زنگ و پیام زد اصلا جواب نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه دوست دارم پیام ک میدم یه هفته بعد جواب میده تو این بین آنلاین هم میشه حتی پیامم رو سین میزنهو ...

اخه مگه میشه ادم ببینه پیام براش اومده سین کنه جواب نده ده ثانیه بیشتر زمان نمیبره 

منم دلم گرفته میخوام باهاش قطع رابطه کنم 

وایی تعجب میکنم که انقدر شبیه منی . منم اصلا باشگاه و بیرون و سرکار و اینا نمیرم با هیچکس حرف نمیزنم ...

چشم حتما همین کارو میکنم اگه دوست داری درخواستم قبول کنم خوشحال میشم 

تو ناراحتی باهاش زیاد درد و دل کردم بنظرت اشکالی نداره یه سری از مسائل ازم میدونه ؟

نه پیش میاد منم چند سال پیش همه وی مو میگفتم ولی کم کم فاصله گرفتم دوست به درد نمیخوره عزیزم دخترا همشون حسادت دارن پسرا فرق دارن رفیقاشون دارن ، دخترا خیلی کم هستن اونا که معرفت دارن

بنظرم‌تو هم بزارش کنار

میدونی من چند صباحددیگ میخوام برا کنکور دوباره بخونم

اون موقع اینکارو میکنم

بعدشم من خودم یکی بهم پیام دیگ فوق فوقش تا سه چهار ساعت بعد بهش جواب میدم

هر موقه میرم تل چک میکنم ج داده یا نه

ببین ارتباطمون در حد بیرون رفتن و چت بوده این چندسال ادرس خونمون نمیدونه منم تا حالا خونشون نرفتم حت ...

ببین برا منم دوس پسر داشت بعد همش میومد می‌گفت منم خوشم نمیومد از رابطه منو پارتنرم بدونه بعدمثلا تو حرفاش می‌گفت پسره برا تولدت چی خرید منم خیلی بدم اومد گفتم هو اسم داره ، و اصلا میپیچوندمش الکی جوابش میدادم فضول بود 

یه ماه پیش بهش پیام دادم گفتم سلام فلانی خوبی که بریم استخر گفت سلام ممنون من اصلا سین نکردم 

نه پیش میاد منم چند سال پیش همه وی مو میگفتم ولی کم کم فاصله گرفتم دوست به درد نمیخوره عزیزم دخترا ه ...

منم قبلا خیلی رفیق داشتن اخر همه حرومزاده در اومدن کلی پشتم حرف زدن گفتم شاید این یکی خوب باشه اینم گوه زد 

منم قبلا خیلی رفیق داشتن اخر همه حرومزاده در اومدن کلی پشتم حرف زدن گفتم شاید این یکی خوب باشه اینم ...

نه اصلا با هر کسی رفیق نشو من باشگاه میرم یه دختره خوشش اومد شمارمو گرفت هم سنم بود پیام داد بعد گفت بریم پیاده روی هر روز منم اصلا سین نزدم حوصله نداشتم بعد چند روز گفت مایل نیستی انگار ملت خیلی پرو ام

نه اصلا با هر کسی رفیق نشو من باشگاه میرم یه دختره خوشش اومد شمارمو گرفت هم سنم بود پیام داد بعد گفت ...

نه من از بین صدتا با یکی دوست میشم خیلی سال دوستی نداشتم فقط با این در ارتباط بودم