2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه ریپلای شد شرمنده

فدا سرت

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
علائمت بگو بگم بسته است یا ن

رابطم با هیچکس شکل نمیگیره این همه ساله میرم میام نشده برم با یه پسر تو رابطه یا پسرم دورم هست من از اونیکه اون منو دوست داره خوشم نمیاد اونیم که من دوست دارم نشده بدش بیاد ازم ولی اصلا رابطمون شکل نمیگیره که اصلا بگی بهم بخوره خراب شه

اخه من به دین این چیزا زیاد اعتقاد ندارم که خودم بخونم اینارو

پس به بسته شدن بخت چطور اعتقاد دارین؟؟ مگه میشه خب اونم یه دعاست که میگیرن برای دخترای مجرد و بختشون رو میبندن

پس به بسته شدن بخت چطور اعتقاد دارین؟؟ مگه میشه خب اونم یه دعاست که میگیرن برای دخترای مجرد و بختشون ...

اونو ادمایی انجام میدن که اعتقاد دارن بعد میاد زندگی منی که اعتقاد ندارمو درگیر میکنه من  اعتقادم نداشته باشم قطعا این چیزا ولی از طرف کسی انجام بشه تاثیر داره

اونو ادمایی انجام میدن که اعتقاد دارن بعد میاد زندگی منی که اعتقاد ندارمو درگیر میکنه من اعتقادم ند ...

نه اگر اعتقاد نداشته باشین چطور میخوایین پس جلوگیری کنین؟!؟! من که خیلی عجیبه برام 

حتی بین آدمای مذهبی من دیدم کسایی هستن که به جنبل و جادو یا چشم زخم اعتقادی ندارن و میگن قدرت خدا بالاتره و همیشه خودشون با دعا ایمن میکنن و خب میگن این اشخاص چشم نمیخورن و جادو نمیاد تو زندگیشون. 

نه اگر اعتقاد نداشته باشین چطور میخوایین پس جلوگیری کنین؟!؟! من که خیلی عجیبه برام حتی بین آدمای مذه ...

منم منظورم حرف شماس میگم من اعتقادم نداشته باسم باز این چیزا روم جواب میده اگر کسی بره برام بزنه

منم منظورم حرف شماس میگم من اعتقادم نداشته باسم باز این چیزا روم جواب میده اگر کسی بره برام بزنه

سوال منم اینه که چطور میشه اعتقاد نداشت ولی در عین حال اعتقاد داشت!!!؟؟😄 شما میگی وجود نداره بعد میگی نه واسه من فقط وجود نداره برای دیگران داره؟!؟😵‍💫   مگه حد وسط هم میشه سمت اونو قبول داری سمت خودتو نه ! نمیشه که آخه!؟

مثل کسی که میگه من ائمه رو قبول ندارم بعد موقع تصادفش داد میزده یا ابوفضضضل !!!! 😄😄😄

در هر صورت نمی‌تونی کاری کنی چون اعتقاد نداری دیگه چه میشه کرد خب!!