2777
2789
نه، هردوشون خیلی زیاد بهم محبت می‌کنن اما چون پدرم خیلی ساکت‌تره ناخودآگاه حق رو به اون می‌دم دلم می ...

وا

اینجوری خستگی این همه سال بچه بزرگ کردن تو تن مامانت میمونه

یعنی چی اخه 

{ خانم هستم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه مارو تکرار نکنبدترین ضربه رو داری به مامانت میزنی بخدا که همیشه پشیمونم بخاطر این کارا الان م ...

:)

چقدر ناراحت شدم

اما مادر من به روم نمیاره اصلاً حتی طوری شده هروقت می‌خواد چیزی به پدرم بگه قبلش میاد بهم می‌گه لطفاً ناراحت نشو من هرچی می‌گم برای نجات زندگی خودمونه…

الان برم چی بهش بگم که تمام اون روزها جبران بشه؟

京香水月

راست می‌گی؟😔

بخد

واقعا دلم برا مامانت سوخت ، احتمالا به خاطر تو‌ و بابات افسردگی گرفته بیچاره ... 🥺🥺

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
می‌شه بگی چطوری از دلش دربیارم لطفاً؟😭

باهاش حرف بزن بهش بگو که باباتو بیشتر از اون دوس نداری و هردوشون برات مثل همن

بگو بابا منو تو عمل انجام شده قرار میده

یهو سوال میپرسه منم برا اینکه بینتون دعوا نشه تایید میکنم که شر بخوابه 

{ خانم هستم }
بخدواقعا دلم برا مامانت سوخت ، احتمالا به خاطر تو‌ و بابات افسردگی گرفته بیچاره ... 🥺🥺

پدرم گاهی وقت‌ها دیر برمی‌گرده خونه و خب سال‌هاست اتاقش رو از مادرم جدا کرده…

مادرم برای همین غمگین و افسرده شده، بمیرم براش

京香水月

پدرم گاهی وقت‌ها دیر برمی‌گرده خونه و خب سال‌هاست اتاقش رو از مادرم جدا کرده…مادرم برای همین غمگین و ...

چقدر بد

لطفا بیشتر حواست به مامانت باشه 🥺

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
باهاش حرف بزن بهش بگو که باباتو بیشتر از اون دوس نداری و هردوشون برات مثل همنبگو بابا منو تو عمل انج ...

حتماً این رو بهش می‌گم، ممنون بابت راهنمایی‌هاتون:)

京香水月