2777
2789
عنوان

وقت نمیکنم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 99 پست
خیلی معذرت میخوام اگه دوست ندارید جواب ندیدحقوقتون تقریبا چقدر هست؟

ماه پیش واریزی حدودای ۴۰ تومن بود بخدا خیلی کارش سبکه یعنی اگر اینقدر شیفتاش طولانی نبود اصلا نمیومدم بیرون هر جور شده با التماسم جا پامو سفت میکردم

من الان خانم افریشم نزدیک ۳ سال با همین وضعیت میاد بعد هیچ مشکلی هم ندارن اصلا اونها متاهل هم هستن بخدا من نمیدونم چجور زندگی میکنن تازه سنشونم خیلی بالاتره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
یک ماه نه خوب بود ولی تمام وقتم توی راه بودم

منم خیلی تو راهم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صاف شده موهاتون؟ ریزشش کم شده؟

خیلیییی

پروتئین چون حالت درمانی داره مث کراتین لخت نمیشه فقط نرم و احیا و تا حدودی صاف میکنه البته این بستگی ب موهای قبلت داره

موهای من چون وز و خشک و آسیب دیده بود الان لخت نیس فقط صاف و نرمه و ریزشمم گوش شیطون تر ۹۹درصد کمتر شده

اسکله بندر جنوبی؟کار مردونه نیس؟شاغل بودن سختی های خودشم داره مزیت های خودشم داره ،به هرکی بگی فلان‌ ...

اره شهید رجایی خب ما اونجا کاری نمی کنیم نهایت اقای فلانی بار شمار امروز نیامد زنگ بزن راننده لیفتراک کجاست ولی بازم اصلا این حجم بیرون بودن و سر و کله زدن انرژی میگیره از ادم ولی فرسایشی نیست واقعا 

الان خانم متاهل هست اونجا با همین شیفت ۱۲ ساعته کار میکنه‌ تازه شوهرشم اصلا اسکله نیست چند سالی هم هستن و اصلا من واقعا نمیدونم چطور میتونن

😂😂 من درسمو تا دیپلم خوندم‌ بعد حوصله کنکور اینا نداشتم پول داشنگاه ازادم‌ گرونهدو سه شب پیش یه فا ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن. چرا خجالت بکشی هر کسی دلش میخواد یطوری زندگی کنه.. اگه باز پرسید بگو ترجیح میدم بشینم خونه و به شوهر و زندگیم برسم تا دکترا بگیرمو بشینم خونه.. خودتو زیاد درگیر حرف بقیه نکن هر کسی یه چیزی داره برای گفتن. اگه خودت دلت میخواد یه کار سبک یه شیفت برا خودت پیدا کن اگرم دلت نمیخواد وظیفه ای روی تو نیست که بخوای براش عذاب وجدان بگیری😘

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
خیلییییپروتئین چون حالت درمانی داره مث کراتین لخت نمیشه فقط نرم و احیا و تا حدودی صاف میکنه البته ای ...

اهان موهای منم وز و خشک و مثل سیم ظرف شویی میشه گاها منم میخوام پروتئین تراپی کنم 

حالا بگو حقوقت چقدره؟ نترس ازت قرض نمی گیریم🤣

مثلا پایش بدون مزایا و ... نزدیک ۴۰ تومن هست

بعد اونجا برای ما خانها عذا رایگانه سالن و باشگاه رایگان اقایون هم اصلا نیستن و نمیان غذا با خودشون میارن اصلا استفاده نمیکنن تایم خالی داشته باشن بخدا همیشه خوابن

حقوق اقایون که خیلی بالاست ولی مثلا کارگر و بار شمار همین حدودای ۳۰ تومن میگیرن در مقابل سختی کار اونها ما واقعا داریم‌پول مفت میگیریم