2777
2789
عنوان

وقت نمیکنم برم حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم نمیاوردین؟چندماه رفتین سر همچین کاری؟

یک ماه نه خوب بود ولی تمام وقتم توی راه بودم

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
خب چرا اینقدر تایم کاریت زیاده

موقته بخاطر مزایاش اومدم فعلا جای کسی 

حقوقش و مزایاش خیلی بالاست غذا رایگان و امکانات ورزشی همه رایگان زیاد فرسایشی نیست اون ساعت ۱ تا اجازه داریم خروج بزنیم و گرنه سرت اصلا شلوغ نیست 

من خود پدرم اسکله کار میکرده ۳۰ سال

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
چقد طولانیه ساعت کاریتچطوری میتونی؟

موقته 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
میبخشید ولی شغلتون چیه؟

اسکله شهید رجایی 

موهاتو کوتاه کن. 

از سرکار که اومدی، مستقیم برو حموم و دوش بگیر. اینجوری خیلی احساس سبکی میکنی. بعد از یه مدت عادت میکنی و سریعتر از حموم میای بیرون.  من خودم چون جنس موهام خشکه، هر روز موهامو نمیشورم. از این کلاههای رنگ مو، رو سرم میذارم بعدش میرم حموم و فقط بدنمو میشورم. اینجوری موهام خیس نمیشه. هر دو روز یه بار، حموم کامل میکنم و موهامو میشورم. شما هم میتونی این کارو کنی

سلاممنم خیلی دوس داشتم شاغل شم شوهرم می‌خندید میگفت یه دو روز نرسه طاقت نمیاری‌الان چیکارا میکنی چجو ...

سلام عزیزم 

نه من دوست نداشتم شوهرم ب زور میبردم منم تحمل نمیاوردم😂😂

والا کارای هنری، گاهی خیاطی..فیلم و اینترنت. در کل دارم عمرمو میدم بره هرجور ک خودم حالم خوشه🥲

زیاد ب این فکر نمیکنم ک از ثانیه هام نهایت استفاده رو ببرم😖🤦‍♀️☹️

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
عزیزم ساعت کاریت خیلیییی زیاده.. نمیشه عوضش کنی؟ یا نمیدونم یه جوری ک بتونی برای خودت هم وقت داشته ب ...

اخه موقته و واقعااونجا دو سه تا خانم بیشتر نیستیم از لحاظ تفریح و ... مشکلی ندارم چون واقعا فرسایشی نیست منم موقت هستم مشکل اینه نمیشه خروج زد و گرنه تایم بیکاری هست اونجا

ادم یه نره عادت میکنه بعد با این وضع سرکارت بو‌ نمیدی؟موهاتو کوتاه کن و سعی کن سریع بری بیای دیگه‌خو ...

هفته ای دوبار میرم هر روز لباسام میشورم 

من ضعف شدید دارم از شاغل شدن میترسم🤣

اگه همکارات خوب باشن اتفاقا بیشتر از خونه بهت خوش میگذره 😁

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...