2777
2789
عنوان

من وقتی خیاطی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 52 پست
عزیزم نام دار باشه انشالله واقعا چه خوب از کجااذیتت نمیکنه

فدای تو شانسی خدا خواست تو روبیکا آشنا شدم ، خداییش خیلی خیلی آموزشاشون خوبه همه دوره ها رو هم داره چند وقت یبارم تخفیف الگو و دوره میذاره من تو تخفیف دوره گرفتم خیلی به صرفه بود واقعا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو شانسی خدا خواست تو روبیکا آشنا شدم ، خداییش خیلی خیلی آموزشاشون خوبه همه دوره ها رو هم داره ...

جدی

داری کانالشو 

میشه برام بفرستی 

ببخشید فضولی نباشه 

کی و چقدر گرفتی؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
جدیداری کانالشو میشه برام بفرستی ببخشید فضولی نباشه کی و چقدر گرفتی؟

اره عزیزم گروه همفکری دارن بیا اونجا نمونه دوختا و حرف هنرجوهاشون رو ببین اکثرا مزون زدن و خیاطای خوبی شدن ، قیمتاشم بالا نیست من تو تخفیف یه ماهی هست ۱۶۵ گرفتم دوره رو، بازم ماهی دو سه بار تخفیف دارن و بفکر هنرجوهان من خیلی کانالای خیاطی رو دنبال کردم حدایی از این خانم حسینی و آموزش حیاطی کوک خیلی راضیم ، داخل روبیکا جزو کانالهای برتر هستن 

اره عزیزم گروه همفکری دارن بیا اونجا نمونه دوختا و حرف هنرجوهاشون رو ببین اکثرا مزون زدن و خیاطای خو ...

اموزششون باالگویه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اموزششون باالگویه؟

الگو و متد خودشون رو دارن که ثبت شده س ، الگوهای آماده هم میفروشن که کار رو راحت تر میکنه البته من الگو نگرفتم فعلا اول راهم و پولشم نداشتم متاسفانه

الگو و متد خودشون رو دارن که ثبت شده س ، الگوهای آماده هم میفروشن که کار رو راحت تر میکنه البته من ا ...

خب پس ینی خودت میکشی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
ژانومه ۶۳۳ژانومه دارم

بسلامتی نمیدونم شبیه چرخ منه یا نه ،متاسفانه تنظیماتش بهم ریخته نخ زیر رو بالا نمیده نمیدونم چرا

نمیشه لینک رو بذارم میگه شما مجوز ندارید ، داخل روبیکا خیاطی زهره حسینی و خیاطی کوک رو جستجو کنید بالا میاد

من زهره حسینی هستم ، مدیر برند کوک، مولف کتاب خیاطی کوک😍 طراح متد معجزه ⭐ برای ثبت نام دوره یا الگوی آماده این پیوی من  👇👇

@zohre_hosseiny

کپی آموزشها در سایر کانالها حرام ❤️

برای رزرو تبلیغات در کانالهای کوک 👇

@tablighat_kok