2777
2789
عنوان

من زیادی بد جنسم یا اینی ک حلقه بدل خریده واسه عقد با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 105 پست
سیاست چرته بابا ، فقط آدم باید شعور داشته باشه چطور رفتار کنهمن الان ۶ ساله تو رابطم به همین زودیا ق ...

سیاست همه جا لازمه 

سیاست چیز بدی نیست ولی بد جلوش دادن

سیاست نعمته که خدا به همه نداده و یاد گرفتنش لازمه چون بالاخره یه جا بدردت میخوره 

یه جا چیه هزار جا به دردت میخوره

زیادی به خودت و کارهات مغروری این روش ها روی هر مردی کارایی ندارد مراقب باش مرغ از قفس نپره

فعلا ک مرغه ماه پیش قرار بود بیاد خواستگاری ک پدر بزرگش فوت شد چند روز قبل تاریخ خواستگاریمون

چند ماه دیگ رسمی میشه و تموم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاست همه جا لازمه سیاست چیز بدی نیست ولی بد جلوش دادنسیاست نعمته که خدا به همه نداده و یاد گرفتنش ل ...

دقیقااا خیلیا اگاهیشون کمه در این باره همه چیز نیاز ب سواد داره جتی رابطه

ناز تو خریدار داره ن یکی مث منی ک سرویس دادم باهاش راه اومدم

اره ساید واسه اینه اینجوری میکنم باهاش 

خب منم دوستش دارم از رو بیرحمی اینکار نمیکنم همش با مشورت با مشاوره سرخود کاری نمیکنم

قطعا منم ادم کاملی نیستم من همیشه مشاورم میرم کل مسائل رابطم با دوس پسرم باهاش مطرح میکنم راهکار مشا ...

اینکه که با مشاوره ارتباط داری کار خیلی درستیه ولی قبلش باید مطمئن باشی که مشاورت با سواده یا نه

واسه مشکل شما راهکار درست هست ولی خب خیلی مفصله و من مشاوره نیستم که بتونم شما رو راهنمایی کنم. از توان من خارجه 

ولی از دوسش داری حتما بگرد دنبال راهکار مناسب با مشاور مناسب

عزیزم چند برج دیگ قراره بیاد خواستگاری اونم من عقب انداختم دلایلی ک اول اوضاع ی موضوع درست کنه بعد م ...

برام جالبه بدونم چرا فکر میکنید درد اون اذیته میرهصرفا با ده بار نوازشتون؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
فعلا ک مرغه ماه پیش قرار بود بیاد خواستگاری ک پدر بزرگش فوت شد چند روز قبل تاریخ خواستگاریمونچند ماه ...

خوشبخت باشید 

هیج جا ندیدم مردی از تحقیر و توسری خوردن خوشش بیاد حالا شاید مورد شما استثنا باشه ببین این سیاست تا چند سال کارایی داره 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
باور کنید ک سردرد شدم همینه ک ب هر پسری میگی چرا ازدواج نمیکنی میگ من خرم ببخشید البته با احترام ب خ ...

اتقدر به اسی گیر ندید اه من وقتی مجرد بودم یدوست پسر داشتم صد مرتبه از اسی بدتر 

ان۳در اذیتم کرد از نظر روحی بعد دکترش گفت اختلال‌شخصیت خودشیفته داشته 

از دست پسر مریض مردم راحت شدم 

خیلی پسرا از این کارامیکنن چرا به اون تن اشا چیزی نمیگید 

توروخدا اگه میخواین سیاست درست رو یاد بگیرید به جای اینکه هر کی هر چی تو اینستا میگه گوش کینین و گوش ...

من تمام کارام با مشورت مشاوره 😐

هفته ای ی جلسه وقت مشاوره دارم

خوشبخت باشید هیج جا ندیدم مردی از تحقیر و توسری خوردن خوشش بیاد حالا شاید مورد شما استثنا باشه ببین ...

من عاشق روانشناسی ام هم بین الملل هم داخل همه دنبال میکنم 

ببین گلم من نمیام مدام ایراد بگیرم ازش ک مثلا تو ماه ی بار ایراد میگیرم بعد انقدر بزرگش میکنم ک درد اون کوچیک کردنه کمرنگ بشه 

بعد میام ی بازی روانی راه میندازم ک تو زیادی داری کارای منو بزرگ جلوه میدی انقدر اینکار کردم ک خودش باورش شده 

ی چیزی دیگ ام خس اینه ک وفتی ادم زیاد با ادما بازی کنه چیزای مختلف رو ادمای مختلف امتحان کنه متوجه میشه بعد ی مدت هر ادمی چه خلا و اسیبی داره بعد تله هاش دستت میاد و یکی تله محبت داره یکی تله رها شدگی و..... دوس پسر من تله رها شدن داره و من با این دارم قضیه دارم میتازونم  دیقیا عیچ ادمی نمیمونه با کسی ک رفتار بدی کنه باهاش مگر تو کودکی باهاش اینجور رفتار کرده باشن!! چون ما عاشق ادمایی میشیم ک با ما مثل پدر مادرمون رفتار میکنن متاسفانه 

بخدا من باهاش اصلا بد نیستم خیلی ام دوستش دارم ولی گاهی این چیزا روش پیاده میکنم دروغ چرا گاهی عذاب وجدان میگیرم حس میکنم بی رحمم نمیدونم

برام جالبه بدونم چرا فکر میکنید درد اون اذیته میرهصرفا با ده بار نوازشتون؟

چون قبلش گس لایتش کردم ک تو زیادی ب کارای من واکنش نشون میدی 

و این باعث میشه حس کنه اوکی اگ من این حرف زدم ناراحت شد پس مشکل از اونه 

کلا متاسفانه بعد ی تایمی ادمی ک گس لایت شده حس میکنه همه مسکلات از اونه بقیه پاکن

من عاشق روانشناسی ام هم بین الملل هم داخل همه دنبال میکنم ببین گلم من نمیام مدام ایراد بگیرم ازش ک م ...

حقیقتا بننظر من ترسناکی

اینطور فکرکردن درمورد اما برام عجیبه

شایدم برد باتو باشه و ما ادمایه ساده و بی شیله پیله باختیم

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
من عاشق روانشناسی ام هم بین الملل هم داخل همه دنبال میکنم ببین گلم من نمیام مدام ایراد بگیرم ازش ک م ...

هربار ک میخوندم از شدت ترسناکیه حرفات کم نمیشه برام

چون قبلش گس لایتش کردم ک تو زیادی ب کارای من واکنش نشون میدی و این باعث میشه حس کنه اوکی اگ من این ح ...

من خط اخر حرفتم

والا ما جرات اینکارو نداریم

طرف میذاره میره

مث الان ک رفته...........