جوجو_تابستونی مدیر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 عنوان خانومایی که عمل بینی کردید بیایین توروخدا واجبه | مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 29 پست من امروز تامپون کشیدم .ولی بینیم کیپه جفتش طبیعیه؟؟؟قراره از فردا شست و شو بدم بعد فقط راه یکی از سوراخا بازه اونم اصلا هیچ نفسی ازش رد و بدل نمیشه دیدین سرما میخورید کیسه چ صدایی میده؟همش اون صداروومیده طبیعیه؟بعد شست و شو دادن باز میشه؟ امروز | 00:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 وای چقد وحشتناک😭😭😭😭کاش هیچوقت عمل نمیکردم واقعا چیز خاصی نیس از سرما خوردگی راحت تره من دو ساله عمل کردم
گلنازترکیده98 عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9430 اگه بدونی ج عذابی دارم میکشم روزی هزار بار میگم غلط کردم فدا سرت مهم عمل کردی تموم شد من جرعت نمیکنم حتی برم -
نازعسلی عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3786 من تازه ۵ روزه انشالله عزیزم.مبارکت باشه مبارکت باشه ان شاءالله همونی بشه که دلت میخواد😊 می آید هر آنچه باید 🌱
جوجو_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 واقعا چیز خاصی نیس از سرما خوردگی راحت تره من دو ساله عمل کردم من خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم شاید پون قدرت تحمل من پایینه من نوک بینیم و استخون روی بینیم تا دیروز خیلی تیر میکشیدامروز تامپون برداشتم خوب شدهولی خونابه و خون همش خارج میشهدوباره مجبور شدم گاز بزارم زیر بینیم رو بخیه هام
جوجو_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 فدا سرت مهم عمل کردی تموم شد من جرعت نمیکنم حتی برم همون بهتر ک نری بابا چیه اخه
جوجو_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 مبارکت باشه ان شاءالله همونی بشه که دلت میخواد😊 همچنین دورت بگردم
نازعسلی عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3786 معلومه که طبیعیه دختر خوب تازه جراحی کردیتا ۴،۵ ماه بینیت داخلش پر ورمه و ابریزش داری و حتی خونابه خ ... ببخشید عزیزم؟من آبریزش ندارم ولی نمیتونم اصلا نفس بکشم یکیش که کیپه کیپه اونکی ۵٠درصد هوا رو تنفس میکنه ۱۲روزه عمل کردم درست میشه یعنی؟ می آید هر آنچه باید 🌱
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 من خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم شاید پون قدرت تحمل من پایینه من نوک بینیم و استخون روی بینیم تا دیروز ... اگه درد داری مسکن دکتر بت داده اونو بخور اگه نداده زنگ بزن یا یکی رو بفرست برات بنویسه یا اسمشو از منشی بپرسچند روزی صبر کن شرایط بهتر میشه الان زخمات بازن هنوز پوست و استخون جوش نخورده
جوجو_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 اگه درد داری مسکن دکتر بت داده اونو بخور اگه نداده زنگ بزن یا یکی رو بفرست برات بنویسه یا اسمشو از م ... اره بابا ی کیسه قرص و دارو بهم داده همه رو میخورم
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 ببخشید عزیزم؟من آبریزش ندارم ولی نمیتونم اصلا نفس بکشم یکیش که کیپه کیپه اونکی ۵٠درصد هوا رو تنفس می ... اره بابا تا ۶ ماه قضاوت نکن شما دست یه جا بخوره کلی ورم میکنه چه برسه به اینکه پوست و استخون و غضروفت توی جراحی شکافته شده طبیعی که نه فوق طبیعیه
نازعسلی عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 3786 اره بابا تا ۶ ماه قضاوت نکن شما دست یه جا بخوره کلی ورم میکنه چه برسه به اینکه پوست و استخون و غضروف ... مرسی عزیزم که جواب دادیامیدوارم می آید هر آنچه باید 🌱
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 اره بابا ی کیسه قرص و دارو بهم داده همه رو میخورم ببین هر روز دردت کمتر میشه من خودمو با سریال مشغول میکردم و همش میخوابیدم
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 مرسی عزیزم که جواب دادیامیدوارم امیدوار نه ، مطمئن باش ما نصف طایفمون من جمله خودم عمل کردیم میدونم جریانو
جوجو_تابستونی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 374 ببین هر روز دردت کمتر میشه من خودمو با سریال مشغول میکردم و همش میخوابیدم منم همش میخوابم دیگه چیکار کنم
moonlight98 عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2712 منم همش میخوابم دیگه چیکار کنم اب هم زیاد بخور ، خوراکی نمکی یا ادویه ای نخور ، دیگه مش که دربیاد مرحله سخت رد شده من بخیه هم دور بینی داشتم که یه هفته بعد دراوردم