2777
2789
عنوان

خواستگاری برا دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 37 پست

حرف مفته که دوسش داره تموم کنه ما هم واسه داداشم گیر ی همچین دختری افتادیم مشاور به داداشم گفت اگه کسی بخوادت شده سر کار ی دقه قایمکی میره سرویس بهداشتی جوابتو میده از خوابش میزنه و.. وقتی جوابتو نمیده یعنی اولویت نیستی یعنی مهم نیستی یعنی خودم اینجا دلم جای دگر و تمام ما تموم کردیم شمام تموم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره چی میگه؟ معمولا بی اهمیتی دیده بشه خودش پاپس میکشه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سرده

ازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خب برو از مامانت بپرس در جواب پسره گفته ول کن کی حوصله داره بره بپرسه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

بدبخت پسره😂 پسررو نمیخواد حسم میگه میخواستم بگم شاید افسردس ولی دختر اگه یکیو دوست داشته باشه حالش خوب میشه کنارش

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

دختره راضی به ازدواج نیس   خانوادش می خوان زمان بخرن راضیش کنن  شوهرت و دوستش همسن هستن ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

خب حوصله نداره نه حوصله حرف زدن نه ازدواج نه....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم