2777
2789

میشه بگی کدوم تحصیلات تو ایران ؟ اگ اینقدر وضعم خوب بود میفرستادم اونور 

تو ایدان ک دانشگاه فقط بطالت و پول حروم کنی برامدرک 

حداقل بره ارایشگری ی هنری یاد بگیده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بعیده چنین دختری بره سر کار چون لابد پول تو جیبیش میرسه . ولی ترجیح میدم با استفاده از پشتوانه مالی هدف های بهتری واشه خودش بچینه . کمکش میکنم علاقه اش و استعدادش  رو کشف کنه این علاقه به کاشت و فیبروز و اینا بیشتر از اینستا میاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد هیچ کاری در جهت پیشرفت علمش هم نکنه؟

من روی تحصیل گیر نیستم ولی آدما باید سواد کسب کنن و دگم نمونن

چه بخواد تو دانشگاه اتفاق بیفته چه بیرون دانشگاه

اگر این اتفاق میفته، من مشکلی ندارم

اگر قراره صرفا دوزار پول در بیاره، این گذران عمر مفید نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میدونم هیچوقت به اینا نمیرسم و میلیاردر نمیشم اما اگه بود اره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من درس خیلی خیلی خیلی برام مهمه

رشته نه ها 

خود درس خوندن و تحصیلات اکادمیک مهمه برام

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خب بره مهم اینه دوست داره

درآمدش عالیه خیلی بیشتر از درس خوندن براش صرف داره البته اگه علاقه داشته باشه ومدام آپدیت بشه عالیه من خودم فیبروز کارم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

مهم علاقه خودشه

اگه نذارم بره تا ابد تو دلش میمونه

اگه بره ببینه نتیجه اش چیه،یا با آدمای تحصیل کرده اونجا آشنا شه،خود ب خود خودش میاد سمت ادامه تحصیل

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
نه اجازه نمیدم

خوشحالم یکی  الکی شعار نداد 

واقعا یه جوری نیس اخه 

نمیدونم چطور قبول میکنن 

فک کن مادره لیسانس داشته باشه دختره دیپلمم به زور گرفته باشه 

م

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

همه چی پول نیست. ترجیح می دم تحصیلکرده باشه و دانشگاه رو تجربه کنه. ولی اگه اصلا نخواد مانعش نمی شم. در درجه ی دوم باز ترجیح می دم سراغ کار سازنده تر و مفید تری بره. ولی بازم اگه نخواد زندگی خودشه. تصمیم خودشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
حس میکنم دارید شعار میدید اخه تو این زمونه یکی لیسانسم نداشته باشه با اون همه امکاناتو پول یه جوری ن ...

من برای تجصیلات خیلی اهمیت و ارزش قائلم

و معتقدم حتی الان لیسانس ته سواد ب حساب میاد

اما اگه کسی مثل من اعتقادی به این حرف نداشته باشه اجباری در کار نیست

میخواد بچه ام باشه یا ..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
حمایتش میکردم ولی شرطم میزاشتم حتما دانشگاه بره یه رشته بخونه اینم تجربه کنه

عزیز تاپیک آخر منو گزارش میزنی 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد