2777
2789
عهمه ینی فقط با تصور ...

اره خیلی وقتا تصور همون چیزی شده که میخواستم مثلا تو دلم گفتم کاش اینطور میشد و خب شد

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با حس خوب تصور میکردی قطعا

اره ولی خب حتی فکرشم نمیکردم بشه اصلا نمیدونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
شکر گذاری اگه از ته قلب باشه قطعا نتیجه میده وقتی رو یه فاز مثبت بودی از ته قلب شکر گذاری کن

واقعاااا رو کاغذ معجزه کرده برامن 😍

هر چیزی میخوام دقیقا سر همون تایمی ک نوشتم انجام میشه 😍

واقعا ایمان دارم بهش اما فقط ی راهشو یاد گرفتم اونم نوشتنه 

میخوام چیزای بیشتر یاد بگیرم 

حتما حس شیشمی هستی متولد چ ماهی ؟ نکنه ابانی ؟😂🤔

بهمنیم

گاهی حس ششم حس میکنم فعاله ینی یه چی میگم میشه یا کاش بشه و میشه

مثلا یبار با دوستم جایی بودم گفتم وای کاش بارون میبارید و نون خامه ای داشتیم با چایی میخوردیم 

یهو بارون شد ازون طرف یکی اومد و نون خامه ای خریده بود ینی دوستم پشماش ریخته بود هی میگف چیز بزرگتر میخواستی خب ولی واقعا اون لحظه اون به ذهنم اومد نمیدونمم چرا

بهمنیمگاهی حس ششم حس میکنم فعاله ینی یه چی میگم میشه یا کاش بشه و میشهمثلا یبار با دوستم جایی بودم گ ...

تو یک عدد حس شیشمی هستی 😁😍

منم دقیقا مثل تو ام تو تاپیکهای قبلمم گفتم 

ی روز منم یکی پیشم نشسته بود همینجوری سرش تو گوشی بود پیش خودم گفتم الان ی چیزی تو گوشی میبینه حالش بد میشه الان ی خبر بد میدن بهش بخدا قسم همینجوری زل زده بودم بهش دیدم کم کم چشماش گرد شد دستاش لرزش گرفت حالش افتضاح شد و واقعنم بدترین خبر عمرشو دادن به طرف 

اما برگای خودمم ریخته بود 😐😅😅

یه مدت مدام به یه اتفاقی باحس خیلی خوب فکرمیکردم و بعد کلا یادم رفت اون موضوع،بعد چندمدت یهو به خودم اومدم دیدم همون چیزی که بهش فکرمیکردم عینا اتفاق افتاده

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °