2777
2789
چند صدای ضبط شده ازشون دارم .. اسکرین تماساشون .. ادرس زنه هم امروز فردا پیدا میمتم

خوب اول طرح دوستی با زنه بریز بعد دعوتش کن با آقایش خونتون رو در رو بشن با همسرت بعد صدا ها که از قبل با عکسا از قبل ریختی رو فلش رو پخش کن فقط ی دو نفر دیگه هم باشنداز پعوا جلو گیری کنن

خب تعریف کن تا کمکت کنیم اخه رودرو کنی مگه زیر بار میرن

گفتم بالا اره صدای ضبط شدشون رو دارم اول نظرمه برم دنبال زنه چون مادر دوست دخترمه احتمالا وقتی میرفتن دنبال بچه ها اشنا شدن برم ازش حرف بکشم و با اپرس خونش تهدیدش کنم بعد ک همه چی و گفت برم شوهرمم سوار ماشین کنم سودرایز کنم .البته ناگفته نباید هم شکایت کردم هم درخواست طلاق و مهریه دادم کپیشونم میبرم همونجا تقدیم شوهر عوضیم میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دمت گرم میگی ضبط صدا چجوریه

منم  چند بار صبط تماس نثب کردم تو گوشی رلم  ولی برنامه رو بیصدا کردم که رو صفحه نیفته  نفهمه هر چی حرف میزد شبا یواسکی گوش میکردم وقتی اون خواب بود😁

ببینید اگر آمادگی طلاق داری اول این کارو کن دوما من حس میکنم ب روی آوردن بدتر روسو باز می‌کنه جلوت ب ...

ببین حدود یماهه میدونم سکوت کردم البته سوتی هایی هم دادم و شوهرمم از ترسش با زنه تموم کرده وبی زنه عوضیه و هی پیگیره ..

خوب اول طرح دوستی با زنه بریز بعد دعوتش کن با آقایش خونتون رو در رو بشن با همسرت بعد صدا ها که از قب ...

اولا ک زنه منو میشناسه عمرا نمیزسه ب اینجا بعدم اینجوری ممکن سه شر بزرگ شه بزنن همو بکشن مردا