بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از چه برندی؟چرم مشهد آف های خیلی خوبی داشت حیف که زود سایز و رنگی که میخواستم تموم شد
اره چرم مشهدو دیدم ولی قیمتای مارال خیلی بهتر بود ولی من و مامانم تو اف تابستونش سه تا کفش برداشتیم دیگه نمیخواستم حالا خواستی چک کن الان کیفامو از برند چرم ارا گرفتم نشبت به برندای دیگه ارزون تره یه مقداریم ضعیف تره ها ولی قبلا گرفته بودم راضی بودم کروکو هم کفشای تک و سایز و ایناش همه تخفیفای زیاد خورده یودن یه دونه به سایزم میخورد گرفتم
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
مبارک باشه به دل خوش بپوشی❤️منم تابستونی شهریور تو تخفیف آخر فصل چرم مشهد یه کالج و نیمبوت و دستکش ...
عه چقدر خوب گرفتی من که دو تا کالج و یه نیم بوت گرفتم شد ۹ تومن😂 البته یکیش واسه مامانم بود الان کفش ۷۰۰ گرفتم کیفا هم هر کدوم ۷۰۰ خیلی به نظرم به صرفه بود
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ