2777
2789
عنوان

تو این شرایط درسته تموم کنم ❓❓📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 66 پست
عاشق شدی رففففف😂💃ببین تا مطمئن نشدی سعی کن یکاری کنی وابستگی ت کمتر شه با اینکه خیلیییی سخته ولی خ ...

تازه الان شما میگید اون کنکوری گناه داره شک ندارم من بیشتر از اون اذیت میشم هوفففف

چه مثِ نازم 🦩
من همش بهش میگم کاش پیشم بودی کاش ببینمت چند روز پیش برگشتم شهرمون غیرمستقیم بهش گفتم ولی اخه خودش پ ...

😂الان برو بگو یادته ی سر گفتی تابستون همو ببینیم 

الان موافقمااا😂😂

دیه یاید یکاری کنی ک ببینی ش 

شاید تو مجازی ی رفتار باشه ت. حضوری رفتار و گفتار دیگ تا وقتی طرف و نبینی و ری اکشن شو نسبت ب خودت نفهمیی 50 درصد تصمیم و نمیتونی بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا درسته یهوی اینطوری شد 💔

یهویی یعنی انقدر هرروز چت میکنید اینجوری میشه 

یهو تموم نکن کم کم کمرنگش کن و اطلاع بدهدکه باید کنترل شده پیش بریم تا همو ندیدیم چون حضور فیزیکی برام مهمه حتی اگه عکستم دیده باشم پس بیش از حد صمیمی نشیم بهترع برای هردومونم خوبه به درسمونم آسیب نمیخوره اینطوری بگی اونم شوکه نمیشه و آسیب نمیبینه 

😂الان برو بگو یادته ی سر گفتی تابستون همو ببینیم الان موافقمااا😂😂دیه یاید یکاری کنی ک ببینی ش شای ...

اره درسته خودم تا دوماه دیگه نمیتونم برگردم شهرمون اونم نزدیک کنکورش میشه 🤣

میدونی هیچی نداره من جذبش بشم ها از هر نظر فک کنی من سرم هم قیافه هم موقعیت من بیشتر اینش برام جذابه که میتونم بهش تکیه کنم توی موقعیت هایی که من فکر میکنم خیلی سخته و وحشتناک اون نگاهش فرق داره سعی میکنه نگاهمو تغییر بده به زندگی مسیر درستو بهم نشون بده با اینکه تو شرایط سختیه هیچوقت ناله نمیکنه وقتی ناراحتم خیلی براش مهمه کلی باهام حرف میزنه تا حالم خوب شه و اینکه خیلی مستقله کل خانوادش روی این حساب باز میکنن با اینکه پسر بزرگ نیست همین دیگه اصلش اینه که حس میکنم میتونم بهش تکیه کنم 

چه مثِ نازم 🦩
یهویی یعنی انقدر هرروز چت میکنید اینجوری میشه یهو تموم نکن کم کم کمرنگش کن و اطلاع بدهدکه باید کنترل ...

حتی دلم نمیاد اینارو بهش بگم بس که درگیره با خودم میگم اون خودش انقد گرفتار من الان چی بهش بگم اصلا وقت داره به چرتو پرتای من گوش بده؟؟ ولی ارع باید بهش بگم

چه مثِ نازم 🦩