من ۲۱ سالمه اون ۲۲ سالشه اون پشت کنکور منم امسال دانشجو شدم هردوتامون الان تو شرایط خیلی سختی هستیم من توی غربتم ی شهر خیلی دور تنها کسی که باهاش حرف میزنم و یکم حالمو خوب میکنه اونه شرایط اونم که معلومه بشدت داغون ولی رابطمون باید تموم شه به دلایلی الان مناسب تموم کنم یا نه ؟؟؟؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یهو تموم نکن کم کم کمرنگش کن و اطلاع بدهدکه باید کنترل شده پیش بریم تا همو ندیدیم چون حضور فیزیکی برام مهمه حتی اگه عکستم دیده باشم پس بیش از حد صمیمی نشیم بهترع برای هردومونم خوبه به درسمونم آسیب نمیخوره اینطوری بگی اونم شوکه نمیشه و آسیب نمیبینه
اره درسته خودم تا دوماه دیگه نمیتونم برگردم شهرمون اونم نزدیک کنکورش میشه 🤣
میدونی هیچی نداره من جذبش بشم ها از هر نظر فک کنی من سرم هم قیافه هم موقعیت من بیشتر اینش برام جذابه که میتونم بهش تکیه کنم توی موقعیت هایی که من فکر میکنم خیلی سخته و وحشتناک اون نگاهش فرق داره سعی میکنه نگاهمو تغییر بده به زندگی مسیر درستو بهم نشون بده با اینکه تو شرایط سختیه هیچوقت ناله نمیکنه وقتی ناراحتم خیلی براش مهمه کلی باهام حرف میزنه تا حالم خوب شه و اینکه خیلی مستقله کل خانوادش روی این حساب باز میکنن با اینکه پسر بزرگ نیست همین دیگه اصلش اینه که حس میکنم میتونم بهش تکیه کنم
یهویی یعنی انقدر هرروز چت میکنید اینجوری میشه یهو تموم نکن کم کم کمرنگش کن و اطلاع بدهدکه باید کنترل ...
حتی دلم نمیاد اینارو بهش بگم بس که درگیره با خودم میگم اون خودش انقد گرفتار من الان چی بهش بگم اصلا وقت داره به چرتو پرتای من گوش بده؟؟ ولی ارع باید بهش بگم