2777
2789
عنوان

تو این شرایط درسته تموم کنم ❓❓📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 66 پست
میگم که اون مذهبیه یه شهر دوره اصلا مشخص نیست ایندمون چی بشه من تا الان همه جوره پاش موندم با این از ...

عزیزم حق داری ولی خب بخاطر ایندش کنارش باش ولی زیاد صمیمی نه تا کنکور داد بهش توضیح بده تموم کم 

ای بابا به نظرم خودت بهتر از هر کسی میدونی ببین اگه میتونی دوریشو تحمل کنی تموم کن

خودم مطمن نیستم بتونم تحمل کنم یا نه چون فقد به اون دل بستم اینجا 

چه مثِ نازم 🦩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یعنی تو رابطه نیستین؟ و فق مث دو تا دوست عادی حرف میزنین؟ اون چی?

تو رابطه ایم ولی بیشتر انگار با هم رفیقیم میدونی انقدر گرفتار و درگیریم دوتامون بیشتر میایم دردودل میکنیم اون همیشه منو اروم میکنه ولی شخصیت خودش خیلی قویه هیچموقع نمیاد پیش من ناله کنه ولی خب چیزای دیگم هست قطعا 

چه مثِ نازم 🦩
عزیزم حق داری ولی خب بخاطر ایندش کنارش باش ولی زیاد صمیمی نه تا کنکور داد بهش توضیح بده تموم کم

اصلا دست خودم نیست وقتی باهاش حرف میزنم نمیتونم صمیمی نباشم 

چه مثِ نازم 🦩
تو رابطه ایم ولی بیشتر انگار با هم رفیقیم میدونی انقدر گرفتار و درگیریم دوتامون بیشتر میایم دردودل م ...

لیلیلی مبارکه😂🤷

ببین اگ از طرف مطمئنی ک با عقاید ت کنار میاد یا اصلاقصد ش از رابطه باهات تا چ مدته اون موقع س ک منتظر کارت دعوت م 😂☹️

یعنی هیچ جوره با عقاید تو کنار نمیاد? فق مشکل چادری بودنه؟

اصلا سعی میکنه درموردش حرف نزنه هر وقت میخام در این مورد حرف بزنم میگه الان وقتش نیست و میپیچونه چون من خیلی گارد میگیرم نمیخاد باهام بحث کنه تو این مورد میترسم بعدها خودشو نشون بده و مشکل اصلیم الان اینه رابطمون مجازی و تا اونموقع نمیدونم چی بشه یا حتی نکنه وقتی همدیگه رو دیدیم اصلا از هم خوشمون نیاد

چه مثِ نازم 🦩
یعنی حسی بینمون نیست؟

چون همو حضوری ندیدید نمیشه حس واقعی پیش بیاد .حضور فیزیکی خیلی موثره رو تصمیم دل!

الان میخاییش شاید از نزدیک ببینی خوشت نیاد و دلتو بزنه 

فقط چون تنهایی هاتونو خلاهاتونو باهم پر میکنید وابسته شدید فکر میکنید همو دوس دارید این اشتباهه و رابطه ی غلطیه 

خوبه که تمومش کنی چون شرایطشم خوب نیست و الکی وقتتو تلف میکنی و وابستگی و دل کندن رو کش میدین 

منتهی چون پشت کنکوره ممکنه اسیب ببینه بمون باهاش ولی در حد دوست 

مطمئنی اصلا قصد ش از رابطه با تو ازدواجه؟

نه معلومه که مطمن نیستم اون میگه من تنها دختریم که میتونه باهاش حرف بزنه و اولین بار درگیر ی دختر شده ولی من مطمن نیستم خب میترسم اینهمه بخاطرش اذیت شم اخرشم منو نخاد

چه مثِ نازم 🦩