2777
2789
عنوان

به نظرتون فامیلمون ابرومو برده

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 40 پست
سلام عزیز دلم،کارشون که قطعا اشتباه بوده ولی کاش دیگه از این کارا نکنین.اون پزشک همینکه وقت داده نها ...

دقیقا خود منم این شکلیم پیش پزشکی میرم مثلا اشنای شوهرم اصلا خودمو معرفی نمیکنم که نکنه کیزیت نگیرن ازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌خواستم پست بزارم مجبور شدم منم مثل شما کادر درمانم تخفیف گرفتن برای کار دندان پزشکی رایجه از خود ...

دوست خوبم 

زمانی شما تحفیف میگیرید که ایشون مبلغ کلی روبگن

نه اینکه پزشکشون تخفیف داده بدون اینکه حرفی بزنن

بعد مجدد تخفیف بخوان

بنظرتون کمی مشمئز کننده نیس

نمی‌خواستم پست بزارم مجبور شدم منم مثل شما کادر درمانم تخفیف گرفتن برای کار دندان پزشکی رایجه از خود ...

چه ربطی به خود مچکر بودن داره اخه؟

اون اقای دکتر قطعا تو معذوریت قرار گرفته

دوست خوبم زمانی شما تحفیف میگیرید که ایشون مبلغ کلی روبگننه اینکه پزشکشون تخفیف داده بدون اینکه حرفی ...

دقیقا. بعد مثلا کل هزینه درمان ۵ تومن بوده گفته ۴ تومن بده. بعد دوباره یه تومن دیگه کم کرده یعنی دو تومن از پنج تومن ۴۰ درصد تخفیف خیلیه خب و اون اقا رو من میشناسم خیلی محترمه و مطمئنم تو معذوریت قرار گرفته

دقیقا خود منم این شکلیم پیش پزشکی میرم مثلا اشنای شوهرم اصلا خودمو معرفی نمیکنم که نکنه کیزیت نگیرن ...

دقیقا همینطوره

حتی اگه ساید دیگه رو بخوای نگاه کنی

برفرض که فامیل شما اون مبلغ در حد بضاعتش نباشه به نظرم نباید اینکارو میکردن لااقل بخاطر حفظ شان شما

دقیقا. بعد مثلا کل هزینه درمان ۵ تومن بوده گفته ۴ تومن بده. بعد دوباره یه تومن دیگه کم کرده یعنی دو ...

دقیقا

وگرنه ایشون قطعا رضایت قلبی نداشتن.من خودمم گاهی ممکنه بگم کاش مبلغ کمتر باشه ولی خوب شان و شخصیت ادم واجب تره

چرا بعد من خیلی میبینمش تو یه ساختمونیم محل کارمون دوست ندارم چشم تو چشم شم باهاش

دیگه اینکارو نکنین

چه لزومی داره که اذیت کنین

شما از حس دلسوزی فرستادید پیش یه پزشک دیگه

کاش ایشونم بخاطر شما اینکار نمیکردن.واسه همین میگم نکن

چون توی روابط گاهی همه چیز دو طرفس

همچین بگی نگی ابروتو برده 😀 ولی خوب کاری از دستت برنمیاد که. ولش کن همه چندتا از این فامیل‌های ابرو ...

اره خیلی انقدر خجالت کشیدم. بعد اون اقای دکتره انقدر اروم و محترم و جنتلمنه. کاش هرکی دیگه بود به جز اون

هزینه چقدر بوده که تخفیفش ۲ تومن بوده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻