2777
2789
عنوان

اینایی که کسب و کار خونگی دارن چرا آدمو معذب می‌کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند بار گیر افتادم..

اولین حرفی هم که میزنن نمایندگی شرکت پنبه ریز و لدورا رو گرفتیم و بیا ثبت سفارش بزن ..🤕

بیا بهت مشاوره بدم حالا اصلا فرق صابون گلنار و با صابون خارجی نمیدونه ولی میخواد مشاوره پوست بده بهت...

اه چقدر این موضوع رو مخه 

چند وقت پیش تو دفتر مدرسه یه خانم سبزی سرخ شده و بادمجون و اینا میاره گیر داد به همه ازش چیزی بخریم من هم چیزی لازم نداشتم یه بسته بادمجون کبابی گرفتم هشتاد تومن 

اومدم خونه وزن کردم دیدم نیم کیلو

تو دلم گفتم آخه کیلویی ۱۶۰ تومن بادمجون کبابی رو حساب کردی دو برابر قیمت مرغ 

آدم اگه کسب و کار خونگی راه میندازه اول از همه مهم اینه منصف باشه 

اتفاقا دو سه روز پیش هم اومد من که اصلا محلش ندادم گفتم بهم بگه چیزی بردار میگم جنسات خیلی گرونه 

منم چند بار گیر افتادم.. اولین حرفی هم که میزنن نمایندگی شرکت پنبه ریز و لدورا رو گرفتیم و بیا ثبت س ...

وای ازایناکه متنفرم اصلا تازه میگن مامشاوره ام میدیم که بیشترسرت کلاه بزارن

منم چند بار گیر افتادم.. اولین حرفی هم که میزنن نمایندگی شرکت پنبه ریز و لدورا رو گرفتیم و بیا ثبت س ...

وای یه همکار داشتم قبل کرونا بود گفت رفتم تو شرکت نفیس هر بار محصولاتش رو می‌آورد به ما بفروشه مدیرمون هم بهش اعتراض کرد گروه زد ماها رو اد کرد هر روز هم میومد می گفت تا کی می‌خواین برین سر کلاس درس بدین مگه چقدر پول درمیاریم 

من که میدونستم اینا هرمی هستن و همشون عین هم دیگه اند 

خلاصه بعد چند وقت اومد گفت همکارها بیاین ببینید من اولین چکم رو از شرکت نفیس گرفتم عکس چک رو گذاشت 

نگاه کردم اول فکر کردم ۳۶۰ تومنه گفتم اوه حالا برای ۳۶۰ تومن چک آنقدر ذوق کردی و عکس گذاشتی این همه هم وقت گذاشتی شده ۳۶۰ همون موقع هم ۳۶۰ هزار تومن پولی نبود 

یه کم با دقت بیشتری نگاه کردم دیدم ۳۶ هزار تومنه 

تا دو ساعت هنگ بودم 

مونده بودم طرف چرا برای ۳۶ هزار تومن چک کشیده 

ابن چرا آنقدر خوشحاله 

چرا عکس چک رو گذاشته نمیگه مردم بهش میخندن