tahiim مدیر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 115 عنوان برای علوم فنون یکتا خوبه یا تاجیک یا عطری | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 61 پست میخوام از صفر آموزش ببینم کدوم خوبه؟؟ امروز | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 دیگه بهتر از فرهنگیان؟🥺 ته خط نیست فرهنگیان..من زمان کنکورم چشمامو میبستم و فکر میکردم ب این که اگر قبول شم دیگ هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم.. دیگه ب ارزوم رسیدم..ولی نه..ادمیزاد هیچوقت بدون مشکل نیست... :) متاسفانه
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 انشالله اگه مشکلی دارید خیلی زود زود حل میشه به امید خدا ممنونم جانم
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 ی چیزی ک حائز اهمیته..بحث گزینشه..فکز نکنید اگر مانتو کوتاه بپوشید و ارایش کنید و عروسی های مختلط برید میتونید ب راحتی از گزینش بگذرید ...دوست من با رتبه زیر ۳۰۰ از گزینش رد شد و فرهنگیان قبول نشد
گولییی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 38 ته خط نیست فرهنگیان..من زمان کنکورم چشمامو میبستم و فکر میکردم ب این که اگر قبول شم دیگ هیچ مشکلی تو ... خدا به قلبت آرامش بده و انشالله مشکلتون خیلی زود حل میشه ببخشید رتبه و تراز و معدلتون چند بود ممنون میشم بگید و تینکه روزی چند ساعت درس خوندید و از کی شروع کردید؟
گولییی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 38 ی چیزی ک حائز اهمیته..بحث گزینشه..فکز نکنید اگر مانتو کوتاه بپوشید و ارایش کنید و عروسی های مختلط بر ... وای خدایا😓من متاسفانه حجاب آنچنانی ندارم و توی عروسی ها هم آرایش غلیط داشتم و همیشه میرقصیدم😓😓
tahiim مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 115 ی چیزی ک حائز اهمیته..بحث گزینشه..فکز نکنید اگر مانتو کوتاه بپوشید و ارایش کنید و عروسی های مختلط بر ... نه من اصلا اینجوری نیستم همیشه چادر سرمه و حجابم و رعایت میکنم
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 خدا به قلبت آرامش بده و انشالله مشکلتون خیلی زود حل میشه ببخشید رتبه و تراز و معدلتون چند بود ممنون ... ممنونم جانمرتبه ندادن ب ما امسالاز امسال اینطوز شد ک ب قبولیای فرهنگیان رتبه ندنتراز کنکور اختصاصی معلمیم ۸ هزارتراز کنکور انسانیم ۷/۵ هزارمعدلم ۱۵/۸۰😂از بهمن ۱۴۰۲تا اردیبهشت ۱۴۰۳ متغیر بوداز ۳ ساعت شروع کردمب ۱۰ ساعت رسوندم.مهمترین چیر مداومتعی روز ۱۰ ساعت نمیخوندم ی روز ی ربعتعادل بهترین چیزه..خیرالامور اوسطها🥰
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 وای خدایا😓من متاسفانه حجاب آنچنانی ندارم و توی عروسی ها هم آرایش غلیط داشتم و همیشه میرقصیدم😓😓 تقریبا قیدشو بزن🥴بخاطر خودت میگم ک وقتت نره..البته همین دوستای من بهتربن رشته و دانشگاهو رفتنا..
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 نه من اصلا اینجوری نیستم همیشه چادر سرمه و حجابم و رعایت میکنم خب شانس قبولی داری پس.نزدیکای مصاحبه،شرکت توی نماز جمعه و نماز جماعت محله اتون و راهپیمایی فراموش نشه.
گولییی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 38 نه من اصلا اینجوری نیستم همیشه چادر سرمه و حجابم و رعایت میکنم ای خداا من باید چیکار کنم😓
گولییی عضویت: 1403/08/08 تعداد پست: 38 تقریبا قیدشو بزن🥴بخاطر خودت میگم ک وقتت نره..البته همین دوستای من بهتربن رشته و دانشگاهو رفتنا.. یعنی واقعا اگه از الان همه چیزو رعایت کنم هیچ شانسی ندارم🥲
tahiim مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 115 😅😅کلی مشکل تو زندگیمو دانشگام دارم جانم،لطفا برام دعا کن..رسیدن بهش همچینم سخت نیست..بهم بگو ببینم ... انشالله مشکلت حل میشه نگران نباش خدا خیلی بزرگتر از مشکلای ماست:))من انقد نگرانم نکنه خدایی نکرده نشه..خیلی استرس دارممن بله مذهبیم ولی نه از اون مذهبی خشکاعزیزم شما دفترچه اختصاصی رو چجوری جواب دادین؟
tahiim مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 115 خب شانس قبولی داری پس.نزدیکای مصاحبه،شرکت توی نماز جمعه و نماز جماعت محله اتون و راهپیمایی فراموش ن ... بله چشم حتما مرسییی
آلوینتا عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 512 انشالله مشکلت حل میشه نگران نباش خدا خیلی بزرگتر از مشکلای ماست:))من انقد نگرانم نکنه خدایی نکرده نش ... منم همینطور جانم...کتاب آقای قرائتی اون فصلایی ک گفته بودن رو سه چهار دور خوندم..همه جا دستم بودهمش میخوندم خیلیم شیرین بود..اونو حدودا ۶۰/۷۰ درصد زدم..دینی هم ک درس مدرسه امون بود دیگه..اونم خیلی عادی
tahiim مدیر استارتر عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 115 منم همینطور جانم...کتاب آقای قرائتی اون فصلایی ک گفته بودن رو سه چهار دور خوندم..همه جا دستم بودهمش ... وای خیلی خوب زدین😍من قسمت هوش غیر کلامی خیلی مشکل دارم از ۱۰تا تست ۱دونش و به زور میتونم بزنمکتاب آقای قرائتی چه مطالبی توشه؟