2777
2789
عنوان

یچی بگم برگاتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10169 بازدید | 245 پست

یکدفعه هم خونه باغمون بودیم نصف شب خواستم برم دستشویی حالا دستشویی امون ته باغ بود باغمون هم درورودی اشوکنده بودن که دیوارشودرست کنن مادرموصدازدم باهام بیاد دستشویی اونم خوابش میومدگفت بروحواسم بهت هست گفتم نه بیا پاشو همون لحظه هم هندزفری توگوشم ودرحال چت کردن با شوهرم که اونموقع دوست بودیم بودم وتوحال وهوای خودم مامانم گفت برو من ازاینجادارم نگات میکنم منم توعالم دیگه رفتم به خیال اینکه مادرم تواون تاریکی منوداره میبینه رفتم وبرگشتم وسط راه بودم خداشاهدیه حیوون بزرگی دقیقا مثل سگ ولی بزرگ یعنی قدم 160چشم توچشم شدیم اون منونگاه میکردمنم اونو ولی سگ نبود چشماش خیلی زیبابودن اصلا نمیدونم چی بود خیلی عجیب وغریب بود هرچی چندسال دارم میگردم که بگم این موجودبود پیدانمیکنم یهویه خودم اومدم جیغ میکشیدم اون باز نگام میکردم یهوبرادرام دادزدن ومادرم جیغ کشیداصلا اون موجوانگارمحوشد ولی مادرم ویکی ازبرادرام گفتن ماازپشت دیدیم که چیزی بوده بقیه میگفتن توهم زدی وتوگوشی بودی ولی اون دونفر تاییدکردن که تواون تاریکی یه چیزی دیدن

گاهی انسانم آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ۲۱ سال سن تازه دارم سعی میکنم تنها تو اتاقم بخابم امشب سومین شبمه🙃نباید تاپیکتو میدیدم

نترس بابا چیزی نیست فقط شبای اول ...... به خودت ولی نهایت بعد دو هفته درست میشه و کاملا برات عادی میشه 😁

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یکدفعه هم خونه باغمون بودیم نصف شب خواستم برم دستشویی حالا دستشویی امون ته باغ بود باغمون هم درورودی ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

دستت درد نکنه آجی مرسی❤️💔

فدای تو ♥ خوشبخت باشی عزیزم♥ درپناه خدا

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

یکدفعه هم خونه باغمون بودیم نصف شب خواستم برم دستشویی حالا دستشویی امون ته باغ بود باغمون هم درورودی ...

اااییییی مامانننن توروخدااا ماهم خونمون ویلایییی امشب تا صبح حتما بیدارم 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

نترس بابا جنِّ

نترس بابا جنه؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ابلفض😐

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞