2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی من یه اتفاقی چند شب پیش برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 117 پست
خیلی سخته واقعا🥲 ادم شرمنده میشه اینا رو میشنوه😭 چون متاسفانه باید بگم حقیقت دارن ... باید این شکل ...

اره  واقعا.... باید این شکلی باشیم

هرچقدر هم که شده...

تلاش خودمونو بکنیم  حتی اگر نتیجه کمی حاصل بشه...

ان شالله همگی قدم هامون در راه خدا و امام زمان باشه و ازمون راضی باشن. تو این اخرالزمان از نزدیکان درگاه الهی باشیم

انشالله ک حاجت روا بشید.میدونی قبلنا نماز میخوندم ولی چندسال ک دیگه نمیخونم.امشب انقدر یجوری شدم از ...

الهی خدا خودش دستت رو بگیره و بلندت کنه عزیز دلم .‌..

سر نماز هاتون دعام کنید که خیلی نیاز دارم 

اگر نظر بنده حقیر رو بخواید از زیارت عاشورا غافل نشید

ادم حال خوش بعدش رو دوست ندارم با هیچی عوض کنه ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیتونم امیدوار باشم متاسفانه

عزیزم نا امیدی کارشیطانه. ازرحمت خدا نا امیدنشو. من به شرفم قسم میخورم خدا برات میسازه ♥ اینو یادت باشه ازمن.♥

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

😭😭😭

اعطیتک ما ترید

بهتر از اونی رو که میخای بهت میدم

خدا گفته اینو....صبور باش جانم

←•🌍در بيابان‌های‌تاريک‌و ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمی‌رسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشات‌صاحب‌الزمان‌عج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّ‌علی، از تو شنیدن‌دارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊
ترس چرامثلا نسبت به درست خوندن نماز تمیزی و نجاست غسل حجاب و مسائل دیگه حساس باشید

خب دلیل پرسیدن سوالاتون چیه جالب شدن بدونم انگار دارید علائم یه چیز خاص رو بیان میکنید

تمیزی نجاست که گاهی خیلی حساس میشم ولی بیشتر روی حرکات نماز یا ذکر ها مثلا شیوه بیانشون یا تعدادشون انقد که دیگه رفتم دیدم بعضی وقتا اگر شک کنی دیگه اشکال نداره و به اصطلاح میگن شک کثیرشک 

اعطیتک ما تریدبهتر از اونی رو که میخای بهت میدمخدا گفته اینو....صبور باش جانم

بخدا قسم که حقیقت محض و بهترازاونی که میخواستمو به من داد..بعدها اونی که میخواستمم داد. هنوزم دست گداییم درازه محتاجم به دعا شدید

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

من هم تجربه معنوی این مدلی داشتم بوی عطر به مشامم خورده چند بار و بیشتر بوی عطر محمدی درمورد یه تجربه معنوی خیلی خوب هم تاپیک زدم دوست داشتی بخون اسمش تجربه ملاقات من با خدا هست

🤍
من هم تجربه معنوی این مدلی داشتم بوی عطر به مشامم خورده چند بار و بیشتر بوی عطر محمدی درمورد یه تجرب ...

چقدر قشنگ 🥲 برای حاجت رواییم دعا کنید لطفاً...

اگر پیداشون کردم میخونم 

به جز این حالت استشمام بو حالت دیگه ای نداشتین نشده در زمان های دیگه بوهای دیگه ای را حس کنید شنیدن ...

تاپیک ایشون هیچ ربطی به مسائلی که مطرح کردید نداره!

مردمو نترسونید.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸