2777
2789
عنوان

چه جوری خودمو ازاین زندکی خلاص کنم بادوتابچه 😭خاهرانه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
ینی چی چشم پوشی کن فردا من زگیل یا ایدز گرفتم کی جواب میده

اسی بنظرم حتما یه مشاوره برو اینجا بعضیا عقل درست ندارن نمیدونن چی بگن و راهنمایی کنن. خودشون پر از مشکل هستن. مشکل شماهم واقعااا بزرگ و ما تجربه ای نداریم.. فقط سعی کن رابطه برقرار نکن چون حتما بیماری بهت میده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم خواهر ان شاءالله که به حق امام حسین سرش به سنگ بخوره و آدم بشه و قدره تو و بچه ها رو بدونه تو ...

ب صورت بچه هام نگا میکنم میخام بمیرم طفل معصوما چ گناهی کردن 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩

خیانت و مشکلات جنسی بجز عقیده درمانی و ایمان درمانی راه حل دیگه ای نداره... این آقا حس بی ارزش بودن نسبت به خودش و زندگیش داره برای همین داره بازی میگیره 

اگر میتونی.. از این راهی که گفتم کمکش کن 

اگر نه که ببین مشاور چی میگه 

آسیب به بچه ها بعد طلاق بیشتره یا الان؟! اینو باید مشاور بهت بگه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

والا همه چی بستگی به شرایطت داره

اگه شرایط جدا شدن داری ، جدا شو 

ممکنه با جدایی بچه هارو ازت بگیره ، به این فکر کن 

باید حساب شده تصمیم بگیری 

نمیشه با حرف ماها آینده تو رقم بزنی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اسی بنظرم حتما یه مشاوره برو اینجا بعضیا عقل درست ندارن نمیدونن چی بگن و راهنمایی کنن. خودشون پر از ...

نه دیگ عمرا ،فک میکردم ادم شده ب حق فاطمه زهرا فردا بیدار نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
نه شرایط هیچکدومشو ندارم

شرایط پس انداز کردن چی؟

مثلا به بهونه های مختلف مثل دکتر رفتن خودت و بچت یا آرایشگاه ازش پول بگیری و طلا بخری،پس انداز کنی؟

سعی کن باهاش رابطه نداشته باشی چون زگیل حتی با کان دوم منتقل میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
شرایط پس انداز کردن چی؟مثلا به بهونه های مختلف مثل دکتر رفتن خودت و بچت یا آرایشگاه ازش پول بگیری و ...

مجبورش کردم خونه رو بزنه ب نامم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩
۴ سال و پنج ماهه

بمیرم

بچه هات خیلی کوچیکن

الان اصلا نمیتونی یک ثانیه هم تنهاشون بذاری

رابطه تون با هم چطوریه؟؟

با بچه ها خوبه؟؟

وضع مالی و شغلش خوبه؟

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

مجبورش کردم خونه رو بزنه ب نامم

ببین میدونی که همین رو هم میتونه ازت پس بگیره؟

با یه وکیل مشورت کن حتما

چون بعدا میره میگه هبه بوده و پس میگیره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم خواهش میکنم، تو همه ی دنیای بچه هاتی و هیچ ادمی توی این دنیا نمی تونه جای تورو براشون پر کنه و به اندازه ی تو دوستشون داشته باشه و بهشون اهمیت بده، لطفا اگه افکار خودکشی داری حتما حتما کمک روانشناسی و حتی روان پزشکی بگیر، باور کن خیلی ها درگیر افسردگی بودن کمک گرفتن و معالجه شدن، این افکار خیلی جدین خواهش میکنم کمک بگیر

بمیرمبچه هات خیلی کوچیکنالان اصلا نمیتونی یک ثانیه هم تنهاشون بذاریرابطه تون با هم چطوریه؟؟با بچه ها ...

ینی یه کسیه همه  سرش قسم میخورن اخلاق رفتارش بابچه ها خوبه درظاهر بامنم خوبه ولی خب همیشه مچشو گرفتم بازنا،وضعشم کارمند سادس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر یک سالگی آیهانم❤️🤩