2777
2789
عنوان

عصبی شدن و افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
اره واقعا شرایط تو شرایطه منه الان ولی درس روهم بت زور میخونم. ولی بیا واسه زندگی خودت یه کاری بکن ت ...

اگر کاری واسه خودت نکنی محکوم میشی یه عمر بدبخت زندگی کنی میخوای اینجور باشه؟

از من دیگه گذشته 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اگر کاری واسه خودت نکنی محکوم میشی یه عمر بدبخت زندگی کنی میخوای اینجور باشه؟از من دیگه گذشته

کی میگهه گذشتههه مگ تو ادمم نیستی دخترر من دیدم 60ساله ها زندگی میکنن تازه ی کاریو شروع میکنن 

علائم افسردگی داری؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کی میگهه گذشتههه مگ تو ادمم نیستی دخترر من دیدم 60ساله ها زندگی میکنن تازه ی کاریو شروع میکنن علائم ...

گذشته دیگه کلی مشکلات روحی دارم 

دیگه خسته و فرسوده ام 

پشت و پناهی ندارم 

اضطراب دارم هیچ جا نمیتونم برم 

آره دارم با یه مشاور تلفنی پارسال صحبت کردم گفت اول دکتر اعصاب باید بری بعدشم فوری روانپزشک 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

گذشته دیگه کلی مشکلات روحی دارم دیگه خسته و فرسوده ام پشت و پناهی ندارم اضطراب دارم هیچ جا نمیتونم ب ...

تو شرایطتت دقیقا مث منه هعی چی بگم کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدیم اینا فقط بچه ب دنیا اوردن 

ولی میتونی بری دکتر شرایطش رو داری؟ 

تو شرایطتت دقیقا مث منه هعی چی بگم کاش هیچوقت ب دنیا نمیومدیم اینا فقط بچه ب دنیا اوردن ولی میتونی ب ...

اره منو یاد بچگی و نوجونی خودم انداختی 

نه خرجی ندارم بیرونم که نمیتونم برم

اره منو یاد بچگی و نوجونی خودم انداختی نه خرجی ندارم بیرونم که نمیتونم برم

خب میخام بهت تا حدی ک میتونم کمک کنم چون شرایط خودمو داریی چون بچه این نسلم 

خو ی چیز بگم حالا اجازه بیرون رفتنو نداری یا بخاطر اضطرابت؟ 

بعد تو شهر زندگی میکنید؟ 

خب میخام بهت تا حدی ک میتونم کمک کنم چون شرایط خودمو داریی چون بچه این نسلم خو ی چیز بگم حالا اجازه ...

قربانت کاش اول به فکر خودت باشی 

ببین من خیلی ساله یعنی بگم بعد از کلاس شیشم دیگه پامو از خونه بیرون نذاشتم . نکه تلاش نکنم ها چرا کردم خیلیم زیاد ولی خب نشد الان بعد از اینهمه سال اضطراب شدید گرفتم 

یکی دو هفته پیش مادرم رو بردیم مطب من حمله بهم دست داد گفتم دیگه دارم میمیرم.حرف بیرون رفتن بیاد سکته میکنم 

کلا اجازه هم ندارم حتی نمیدونم سوپری محله کجاست 

قبلا شهر زندگی می‌کردیم الان اومدیم روستا نیم ساعت با شعر فاصله داره ولی خب همه جور امکاناتی داره

قربانت کاش اول به فکر خودت باشی ببین من خیلی ساله یعنی بگم بعد از کلاس شیشم دیگه پامو از خونه بیرون ...

هعییی نمیدونمم ولی بیا ی کاری بکن اول تست  mbti رو بده بزرگشالسش رو 

بنظرمم بیا اول ترس هاتو بشناسس خودتو بشناس بعدد سعی کن با ابن ترسا روبه رو بشی حالا من خودم میدونم روستا چجوریه خودمم تو روستام هعی گندش بزنن این زندگی ما

قربانت کاش اول به فکر خودت باشی ببین من خیلی ساله یعنی بگم بعد از کلاس شیشم دیگه پامو از خونه بیرون ...

مسیرت سخته قبول دارم اما غیر ممکن ک نیست میشه میتونی یه زندگی قشنگ برای خودت بسازی نتوستی درس بخونی فدای سرت از طریق بزرگسالان میشه رسید ب جایی ک میخایی خب 

ولی اولل همهم پوله از اون مهمتررر مشکلاتی ک داری 

هعییی نمیدونمم ولی بیا ی کاری بکن اول تست mbti رو بده بزرگشالسش رو بنظرمم بیا اول ترس هاتو بشناسس خ ...

این تست برای چیه؟ 

من خودم رو خیلی خوب میشناسم میدونم از چیا میترسم دیگه تو این سن خیلی چیزا دستت میاد .میدونم ایرادم چیه 

راه حلشو هم میدونم ولی مسئله اینه که راهی که باید برم مسدوده . 

آدمی ام درکم بالاست خیلی شدید 

همچی رو کامل متوجه میشم حتی احساسات بقیه ولی خب

مسیرت سخته قبول دارم اما غیر ممکن ک نیست میشه میتونی یه زندگی قشنگ برای خودت بسازی نتوستی درس بخونی ...

فعلا تنها چاره ای که میبینم اینه با یکی ازدواج کنم که محدوده نکنه و اجاره تحصیل بهم بده 

چاره دیگه ای  ندارم دیگه نمیدونم چیکار کنم

الانم احساساتم قفل کردن 

همش میگم با این بی حس بودنم چیکار کنم

چه بلایی به سرم اومده هنوز نتونستم بفهمم

این تست برای چیه؟ من خودم رو خیلی خوب میشناسم میدونم از چیا میترسم دیگه تو این سن خیلی چیزا دستت میا ...

شخصیتت رو مشخص میکنه این تسته 

خببب چرا راهش مسدوده

فعلا تنها چاره ای که میبینم اینه با یکی ازدواج کنم که محدوده نکنه و اجاره تحصیل بهم بده چاره دیگه ای ...

هیچ راهی نیست ازدواج نکنیی ببین اخه ازدواجم ک کنیی چون بی تجربه هستی خیلی مشکلا برات پیش میادد ازدواج ک مشکلات خودشو داره

هیچ راهی نیست ازدواج نکنیی ببین اخه ازدواجم ک کنیی چون بی تجربه هستی خیلی مشکلا برات پیش میادد ازدوا ...

میدونی نظر من اینه خب اگه بذارن بری کار بکنی همه مشکلات افسردگیت و همه چیت از بین میره میدونم جامعموپ خرابه ولی پیش یت نفر درست دوستی اشنایی کار بکنیی بعدد از طریق بزرگسالان بخونی بری فرهنگیان معلم بشی بعدشم روابط عاطفیتو درست مبکنی و با کسی ک دوس داری ازدواج میکنی 

ولی اگ الان ازدواج بکنی ازجازه تحصیام ک بده بچه هست اصلا خودت دلسرد میشیی از درس خوندن ب خاطر اینکه خیلی وقته مغزت چیزایی جدیدم یاد نگرفته هنگه نمیشهه تو ازدواج