2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر نوجوون دارید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 44 پست
ای شیطون 😉

😅

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورتون دکتر سعید عزیزی هست ؟ واقعا ایشون عالی هستن تو هر زمینه ای منطقی و علاقانه راهنمایی میکنن و ...

بله . منم لذت میبرم . 😊

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منظورتون دکتر سعید عزیزی هست ؟ واقعا ایشون عالی هستن تو هر زمینه ای منطقی و علاقانه راهنمایی میکنن و ...

عزیزم چطور میشه از مشاوره هاشون استفاده کرد ؟

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .
کاملا موافقم . دختر من هنرمنده ، نقاش های فوق العاده میکشه . ولی متاسفانه فضای مجازی باعث بدبختی هم ...

ببین درسته که اینا وقایع این روزهای دنیا و بچه های ماست ولی این که ما هم والدین اگاهی باشین بدونین در لحظه چه عکس العملی داشته باشیم مهمه . فضای مجازی هست و جذاب هم هست ولی وسیله هست بدی و خوبی با همه و عیب بزرگش اینه که بی پایان هست ما باید استفاده از این فضای مجازی رو مدیریت کنیم مثلا گوشی بچه شخصی نباشه اشتراکی از مال والدین استفاده کنه یا این که نت ماهانه محدودی دستش باشه که حساب کتاب داشته باشه مصرفش . و بزرگترین و بهترین حالت اینه که در حد توان انقدر وقت بچه رو با علایقش پر کنیم که دیگه وقت نکنه برای فضای مجازی زیاد از حد وقت بذاره . 

در کنار این که ما همراه بشیم یه همراه که گاهی با سوالای منطقی ذهن بچه رو درگیر کنه . مثلا مدلهای کره ای خیلی لاغرن درسته یه بار که نشستی کنارش می بینی بگو اخی ادم دلش میسوزه میدونی اینایی که مدل هستن چه سختیایی باید تحمل کنن تا در این حالت بمونن ؟ بعد مثلا دوتا کلیپ درباره رژیم های غذایی سخت اینا براش بذار بچه ها عقل گرا هستن و معمولا دلیل و برهان رو می پذیرن وقتی بدونه شمای مادر اگاهی و فقط چشمتو نبستی هی انتقاد کنی هی بگی نه ازت بهتر می پذیره . اگاهی کمکت میکنه خودت هم دایره درکت بالا بره بدونی کجا رو رها کنی بچه تو کجا سفت وایسی بگی نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ببین درسته که اینا وقایع این روزهای دنیا و بچه های ماست ولی این که ما هم والدین اگاهی باشین بدونین د ...

ممنون دوست عزیزم . خیلی عالی .

با مسائل این مدلیش چطور برخورد میکنید ؟

به نظرم اصلاح خواسته خیلی غیر منطقی نیست که بخوام گارد بگیرم خودش بین ابروهاش و موهای پشت لبش رو برمیداره من زیاد بهش گیر نمیدم چون نسبت به هم سن وسالاش خیلی بهتره ولی باباش بهش خیلی گیر میده نمیذاره هر تیپی که دوس داره بزنه یا ارایش کنه 

تقریبا ۱۱ سالگی . من کرم موبر براش میخرم.

دختر من ۱۱ سالشه پری شب کلی گریه کرده برا عروسک و این خانه اسباب بازی ها 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
به نظرم اصلاح خواسته خیلی غیر منطقی نیست که بخوام گارد بگیرم خودش بین ابروهاش و موهای پشت لبش رو برم ...

منم در اون حد کاری ندارم ولی امشب که فهمیدم بدون اجازه صورتش هم اصلاح کرده خیلی عصبی شدم متاسفانه. 

دختر من ۱۱ سالشه پری شب کلی گریه کرده برا عروسک و این خانه اسباب بازی ها 😅😅

عزیزم .😍

بچه ها یدفه بزرگ میشن و آدمو  شگفت زده میکنن از این همه تغییر .