2777
2789
عنوان

اسم این مادرشوهرو چی باید گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدرشو بدون خیلی کمیابن اینجوری مادرشوهزا ‌‌ . منم استراحت مطلقی بودم مامانش وقتی فامسد کل طایفه رو برداشت اومد خونه ما مهمونی. چند روزم موندن ‌ من اشپزی میکردم . بعد زایماننمم اون اومد چند روز اول خونمون موند‌ تو بیمارستان دکتر بهش گقت عروست تا چن روز باید فقط سوپ بخوره . وقتی اومدیم خونه اون برای خودشون پلو و خوشت پخت گفت توامم از همینا بخور چیزیت نمیشه منم خودم پاشدم سوپ میپختم 

خدا حفظشون کنه

من از مادر همسرم راضی نیستم‌ 

من استراحتی بودم و سزارینی تقریبا ۳ ماه خونه پدرم بودم‌. کار خاصی برام نکرد. تازه وقتی برگشتم خونه خودم گفت میخوایم یه مدت بیام پیش شما بمونیم که خداروشکر پشیمون شد‌. 

الهی نگاهی

منم یدونه از این فرشته ها رو دارم

تا شیش ماهگی پسرم چون میترسیدم میومد حمومش میداد

هنوزم چیزی درست کنه مثل آش اینا چون میدونه من بی تجربم برامون یه قابلمه بزرگ میفرسته

هنوزم وقتی میدونه مهمون زیاد دارم پسرمم اذیت میکنه میاد کمک چون مامانم ارم دوره

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بخدا دلم کباب میشه وقتی میبینم کسی مادرشوهرش اینطوریه 

از پس مادرشوهر من ظاااااالم و شیطان صفت و دروغگو هستش نه تنها من بلکه شش تا بچه هاش و عروساش هم از دستش شکارن یعنی مطمعنم وقتی بمیره همه از روی خوشحالی اسک میریزن 

۷۰سالشه مطمعنم کم کم ده سالی زنده هستش چون ظالما عمری طولانی دارن🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.