2777
2789
عنوان

چطوری یه نفرو پیدا کنم که پایه و جدی باشه برای مهاجرت جدا از شوخی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4601 بازدید | 158 پست
چرا خب😐من آدمش واقعا برام مهم نیست همین ک تنها نباشم کافیه.خوشمم ازش نیومد بعدا قطع ارتباط میکنم

چطور مهم نیست

یکی از همسایه های ما همینطوری رفتن اون طرف بعد فهمیدن پسره بیماری حاد روانی داشته چه شکنجه های جسمی که به دختره نداد خانوادش با هزار مکافات نجاتش دادن

شمام حواستو بیشتر جمع کن به هر کسی اطمینان نکن 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
ببین خوشگل من ما دوتا راه داریم یکی اینکه شما با یه موسسه مورد تایید پیش بری مسیرو و یکم سختی هاش بر ...

برای دو سال دیگه...

تمکن به اندازه ای ک قانونشه میتونم جور کنم همون 6000 تا

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی من ایتالیا اپلای کردم اصلا نیاز به وکیل و موسسه نداری همهکارارو ۰ تا ۱۰۰ خودت میتونی انجام بدی. ...

اره میدونم خودم میتونم.الان ایتالیا اید؟ 

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

چطور مهم نیستیکی از همسایه های ما همینطوری رفتن اون طرف بعد فهمیدن پسره بیماری حاد روانی داشته چه شک ...

ودف😐😐😐😐این چ سمی بود

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

در مورد مهاجرته؟ 

برای دو سال دیگه...تمکن به اندازه ای ک قانونشه میتونم جور کنم همون 6000 تا

عزیزدلم بخاطر همین میگم حداقل با یه موسسه مشورت کن قانون ۲۰۲۴ بله این مقدار تمکنه اما تا دوسال دیگه قوانین عوض میشه و ایران چندوقت دیگه میره تو دوران تحریم جنگ درسته مال ما نیست اما ما ایرانی هستیم و اروپا داره قوانین خاص خودشو روی مهاجرهای ایرانی اعمال میکنه و‌صد در صد روی ویزاهم این قضیه تاثیر گذاره

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

می دونید من هم کلی ترس داشتم. با اینکه از ١٨ سالگی خوابگاه بودم و دانشگاه شهر دور. ولی مهاجرت خیلی ف ...

بعنوان کسی که ۱۹سال داری ارزوی خیلی از ایرانی ها رو توی غربت تجربه میکنی اگه برمیگشتی عقب باز هم کشورتو ترک میکردی؟

شرمنده برام خیلی جالیه بدونم چون تجربه و عمرتون دلیل بر درستی جوابتون برام هست

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
داداش منم میخواد بره ایتالیاالبته حرف دوسال دیگه ست تقریبارو زبان و کارش تمرکز کرده

بیا اسی ی دوست پیدا کردی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بعنوان کسی که ۱۹سال داری ارزوی خیلی از ایرانی ها رو توی غربت تجربه میکنی اگه برمیگشتی عقب باز هم کشو ...

اگر شرایط مملکت باز هم همین بود، بله...هر چند من ایران را خیلی دوست داشتم و دارم و همیشه دلتنگ مادرم هستم. 

سعدیا حب وطن گر چه حدیثیست صحیح/ نتوان مُرد به‌سختی که من اینجا زادم

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر شرایط مملکت باز هم همین بود، بله...هر چند من ایران را خیلی دوست داشتم و دارم و همیشه دلتنگ مادرم ...

ممنون ار پاسخگویتون 🌺

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.