2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 105971 بازدید | 909 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانت چطور. دلش اومده بچه رو از. شما جدا کنه... بچه یک لحظه هم نباید از مادرش دور بمونه می دونی چه استرسی بچتو گرفته؟؟؟ آخ آخ هرچه سریعتر یا برو پیش بچت یا بچتو بیار پیش خودت دیگه ام جدا نکن از خودت بچه هاتو

دعا کنید خدا شفامو بده
دختر رو دادی؟ دختر تاج سر مامان باباش هست پسر رو میدادی 😏😒

چطور دلت میاد 🥲

بخدا فرق ندارن

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

استارتر،

من عکس دوقلوهات رو ندیدم،

خدا برات حفظشون کنه و همیشه سلامت و سعادتمند باشن،

به خاطر همچین موهبتی خیلی خداروشکر کن،

داشتن دوقولو،اونم یه دختر یه پسر،

برام شد آرزوی محال💔💔💔

ببخشین اینطوری میگم ولی عقده ها و ضعف های خودتون و با شرایط دیگران مقایسه نکنینتا وقتی مادر نشدی نمی ...

اونقدر بی‌ادب و سطح پایین هستی که در شان خودم نمیبینم جوابی به کامنتت بدم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببخشین اینطوری میگم ولی عقده ها و ضعف های خودتون و با شرایط دیگران مقایسه نکنینتا وقتی مادر نشدی نمی ...

و ضمنا به هیچ وجه نمیبخشمت آدم کوته بین!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...