مامان_اینده مدیر عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3359 عنوان دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم | مشاهده متن کامل بحث + 79552 بازدید | 835 پست دوقلو دارم ده ماهه هستن دیشب مامانم اومد دخترمو برد که خودمم چهارشنبه برم از دیشب تا الان درست نخوابیدم چقد سخته بچه ازت دور باشه پسرمم از دیشب کلافست درست نمیخوابه غذاهم نمیخوره یعنی متوجه نبود ابجیش شده؟ انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹 دیروز | 23:58 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madarnik عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 615 ٣٤هفته ده روز بستري بودن ای خدا باز ندیدم اسی بازم بزار ذوق کنم براشون
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42121 ببینمم اسییی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
سایه__ماه عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 2474 اسی دخترت تو این عکس دوتایی خیلی خوشگل تر از عکس تکیشه موهاشو مثل عکس تکی نکن
زخمقلب عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 3 سلام خداحفظشون کنه انشالله من تازگی نامزد کردم قند تو دلم آب شد دوقلو خیلی خوبه💙🩷
madarnik عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 615 وااای خدااا عزیزمم چقدر نازن ماشالله اسی واسم دعا کن منم دوقولوهامو سالم بغل بگیرم
مامان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3359 وااای خدااا عزیزمم چقدر نازن ماشالله اسی واسم دعا کن منم دوقولوهامو سالم بغل بگیرم انشاالله چند هفته اي دخترن يا پسر؟ انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 42121 چرا من نمیبینم عکسوووو🥹🥹😭😭😭 از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
عجایب عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 606 دعا کن منم دقلو بیارم یه دخمر یه پسر البته سال دیگه اقدام کنم عاشق دقلوم انشالله سالم یلامت باشن برای داشتن دوقلو از قبل به دکتر مراجعه کنید قرص مخصوص داره که بعدش انشاالله دوقلو میشه
مامان_اینده مدیر استارتر عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3359 شوهرت چی میگه؟ درمورد چي؟ انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹