2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 58399 بازدید | 715 پست
دقیقاشرایط استارتر رو فقط کسی درک میکنه که بچه چند قلو دارهمنم دوقلو دارم و چون خونه مامانم دور بود ...

منم دو قلو دارم اما متاسفانه کسی رو ندارم.از اول تا الان که ۷سالشونه با خودم بودن.

من خودم الان راحتم مدرسه میرن اما هیچ وقت اون سختی که اون دوران کشیدم از جون و تنم بیرون نمیره.

یکیشون بستری میشد حتی داخل بیمارستان اونیکی رو هم میردم با خودم.

همسایمون دخارش دوقلو داره همیشه حسرتشو میخورم که یکی رو این نگه میداره 

استارتر خسته ای درست ولی روان دخترت نابود میشه فکر نکن نمی‌فهمه کمترین اسیبش اضطراب جداییه اینو که قطعی بدون 

بعد هم تمام عمرش میخواد این احساس رو داشته باشه که کم اهمیت تر از داداششه و توجه طلب و مهر طلب میشه

دیگه هرگز این کار رو نکن پرستار بگیر بیاد کنارت کمکت باشه حضور تو برای بچه به شدت واجبه نباید دور باشه ازت ، مراقب اصلی بچه باید یک نفر باشه اینطوری وقتی دو نفر مراقب اصلی بچه میشن با ترک شدن توسط هر کدوم اختلال طرد شدگی هم به وجود میاد من نمیدونم هزینه پرستار چقدره ولی هر چی هست از روان بچه ت ارزون تره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار بشدت اشتباهی کردی .می فهمه واز نظر روحی داغون میشه وچون زبون ندارهدبهت بفعمون خیلی حالش بد میشه .درسته سخته انا بچه ها از هم جدا نکن .هیچ کس اندازه یک مادر نمی تونه از کودک نگهداری کنه .یا بیاد پیش شما کمکتون یا شما برین خونه مادر

استارتر خسته ای درست ولی روان دخترت نابود میشه فکر نکن نمی‌فهمه کمترین اسیبش اضطراب جداییه اینو که ق ...

قرار نیست که دخترشو کلا بده به مادرش بزرگش کنه.. بعضی روزها دخترش و بعضی وقتها پسرش رو یک روزبسپاره به مادر بزرگشون.. وقتی به مادر بزرگ هم انس داشته باشن.مشکل اضطراب نمیگیرن .تمام کسانی که دوقلو داشتن این کارو تایید میکنن وشرایطش باشه همین کارو میکنن.. چون واقعا سخته ومادرکلا ازپا میفته ونمیتونه به هیچکدومشون درست برسه..

پارسا پسرمامان😍
بزار همون یکیش بیاد پشیمون بشی دوقلو وااااقعا صبرو تحمل ایوب میخواد مایکی داریم میخوایم سرمونو بکوبی ...

😁عزیزم کوچولوتونو بجا من بگیرید ی ماااچ بکنید 

این روزا میگذره باید از نوزادی و.. لذت ببرید و بغل بگیرید زود بزرگ میشن به سه به بالا ک رسیدن دیگه اروم تر میشن .

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
قرار نیست که دخترشو کلا بده به مادرش بزرگش کنه.. بعضی روزها دخترش و بعضی وقتها پسرش رو یک روزبسپاره ...

اینکه یه کاری رو خیلی ها انجام بدن به معنی درست بودنش نیست از نظر روانی اثرات مخرب می‌ذاره و این قابل انکار نیست حتی اگر پذیرش موضوع سخت و هزینه بر باشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اینکه یه کاری رو خیلی ها انجام بدن به معنی درست بودنش نیست از نظر روانی اثرات مخرب می‌ذاره و این قاب ...

مادری که دوقلوهاش پیشش باشن ولی از نظر جسمی وروحی وبی خوابی  اینقدر اشفته وخسته باشه.نتونه به نیازهاشون رسیدگی کنه.. اونم ضررهای زیادی هم به خودش هم به بچه هاش میزنه..بچه ها نه بهشون رسیدگی درستی میشه.نه محبت کافی میشه..نه غذای درستی درخونه برای اعضای خونه پخته میشه..خونه همیشه به هم ریخته..گزینه پرستارهم قطعا به ذهنشون میرسه ولی ممکنه تواناییش رو نداشته باشن..

پارسا پسرمامان😍

عزیزم دوقلواگرهمسان باشه وابسته هم میشن من خودم دوقلوهستیم وازدواج هم کردیم ولی هنوزاون وابستگی هست باخواهرم حتی بعدازدواج من سردردمیشم میبینم اونم سرش دردمیکنه و...

مادری که دوقلوهاش پیشش باشن ولی از نظر جسمی وروحی وبی خوابی اینقدر اشفته وخسته باشه.نتونه به نیازها ...

این میشه پاک کردن صورت مسأله 

بله مادر باید به فکر سلامت روان خودش باشه ولی نه به قیمت سلامت روان بچه هر دو باید با هم مدیریت بشه 

اگر از نظر بودجه برای پرستار مشکلی باشه باید از روابطی که دارن استفاده کنن و کمک بگیرن ولی در حضور مادر نه اینکه بچه رو ببرن 

من حتی دیدم مادر از دختر نوجوان همسایه کمک میگیره و اندک پولی هم بهش میده و در حضور مادر مراقبت اتفاق میفته و مادر استراحت می‌کنه نقش پدر رو هم نباید نادیده گرفت اون هم موظفه حمایت کنه تا جلوی این خستگی افراطی رو بگیره 

راه حل همیشه وجود داره به شرط اینکه مشکل درست تشخیص داده بشه و به فکر پاک کردن صورت مسأله نباشیم 

هیچوقت نکن اینکارومادر بمونن پیشت بله که اثر داره

ما سه قلو داریم دخترخاله هامن

الان بزرگ شدن

اون دوتا قولی که پیش مادر پدر بزرگ شدن انقدر خوبن

اون قلی که پیش مادربزرگمون بزرگ شده

اصلا یه شخصیت دیگه داره

هم وابسته به پدر بزرگ مادربزرگمه

هم اخلاقیاتش گنده

همه رو ناراحت میکنه

خیلی حساسه

حس خود کم بینی داره با اینکه بسیار زیبای نچراله

شبیه بهنوش طباطبائیه با وجودیکه جراحی نشده