2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 66702 بازدید | 802 پست

والا پسرت چشم رنگی رو برداشته الان بایدم مظلوم باشه شبم پیش مامانش مونده والا من مدافع دخترتم هشتگ مظلومیت دخترا👻

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا پسرت چشم رنگی رو برداشته الان بایدم مظلوم باشه شبم پیش مامانش مونده والا من مدافع دخترتم هشتگ م ...

چکارش داری پسرا مامانی اند حق اونه پیش مامانش بمونه😂

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰
همین دعا رو درحق خواهر من بکن که ده ساله منتظره خیر ببینی

گویا امام رئوف امام رضا مدت ها در انتظار طفلی بودن که بعد خدا امام جواد رو بهشون داد، خدا رو قسم میدم به حق اون طفل مبارک به حق انتظار امام رضا و به حق مادر پاکشون نجمه خاتون ، انتظار خواهرتون تموم شه و مثل یه گلستان که تو بهار ثمر میده، زندگیش با بچه سالم و صالح بهار شه و خوشبخت بشن

بگید برن پیش متخصص طب سنتی

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزمزمه بچه مسولیت داره،،،آنوقت اگه اتفاقی افتاد همین حرفارو می‌زنید

بچه رو دست عمه باباشون ک نمیسپاره

بچه دست مادربزرگه مادر بزرگام خیلی خیلی دلسوز و باتجربه تر هستن یچیز بگین باعقل جور دربیاد

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

باز عکسشو میذاری؟

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.
چکارش داری پسرا مامانی اند حق اونه پیش مامانش بمونه😂

بنظر من داره ادای مظلومیت درمیاره همه چی زیر سر همینه😔😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

والا پسرت چشم رنگی رو برداشته الان بایدم مظلوم باشه شبم پیش مامانش مونده والا من مدافع دخترتم هشتگ م ...

اخه دخترم همش باید بغل باشه منم زانوم اب اورده درمورد چشم رنگی باهات موافقم حق دخترم بود😅

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
امیر حسین و افرا

به به چه اسم های قشنگی

دوتا از جذاب‌ترین اسم های دنیا برای من

ان شا الله خدا براتون نگه داره و زیر سایه صاحب الزمان عاقبت به خیر شن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
اخه دخترم همش باید بغل باشه منم زانوم اب اورده درمورد چشم رنگی باهات موافقم حق دخترم بود😅

بالاخره دخترت نارضایتی شو از اوضاع با درخواست بغل اعلام میکنه😄