2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 65811 بازدید | 797 پست

اسمشونم بگو ببندیم نتو بریم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت بچه ات رو از خودت دور نکن ،،،حتی خونه مادرت ،یه درصد احتمال بده دور از جونش دور از جونش براش ...

مامانم بیشتر خودم مراقبه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
هیچ وقت بچه ات رو از خودت دور نکن ،،،حتی خونه مادرت ،یه درصد احتمال بده دور از جونش دور از جونش براش ...

بس کنید بابا

این حرفارو 

بچه ۲۴ری بچسبه به مادر؟ ک چی؟

دوروز دیگ وابسته بار میاد همش گریه میکنه 

اصلا خوب نیست اتفاقا خوبه در هفته ودرماه یکی دو روز بمونه خونه مامانبزرگ مستقل بار میاد بعدم مادربزرگ عین مادره

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

اسی گفتن اسم انقد سخته

بروز رسانیم زایید

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.