2777
2789

تو مشهد کیا رفتن نقشه رنگی مغز و دستگاه آر تی ام اس انجام دادن و اضطراب و افسردگی و وسواس فکری و عملی شستشو خوب شدن ؟

منم یه مدت دارم درباره نوروفیدبک تحقیق میکنم اضطراب و‌وسواس شدید دارم‌ .گاهی ناامید میشم گاهی امیدوار

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
منم یه مدت دارم درباره نوروفیدبک تحقیق میکنم اضطراب و‌وسواس شدید دارم‌ .گاهی ناامید میشم گاهی امیدوا ...

انجام ندادین ؟دستگاه آر تی ام اس میگن به افسردگی و اضطراب و وسواس بهتر جواب میده هزینه ش هم زیادی جلسه ای ۶۰۰ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انجام ندادین ؟دستگاه آر تی ام اس میگن به افسردگی و اضطراب و وسواس بهتر جواب میده هزینه ش هم زیادی جل ...

نه نرفتم هنوز ولی پیج دکتر مهدی دهقانی رو چند شب پیشا دیدم میگفت نوروفیدبک میتونه جایگزین داروی اعصاب بشه. راستش باورم نمیشه فکر مبکنم همش الکیه. شما وسواستون چیه؟ من وسواس نجسی پاکی دارم اصلا نمیتونم از خونه برم بیرون. زندگیم‌مختل شده. پسرم طفلک از دستم در عذابه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
نه نرفتم هنوز ولی پیج دکتر مهدی دهقانی رو چند شب پیشا دیدم میگفت نوروفیدبک میتونه جایگزین داروی اعصا ...

منم وسواس شستشو دارم چیزی که به چشم ندیدم میگم نجسه

مثلا لباسامو تو حمام میشورم بعد ماشین میندازم هرجا برم رعایت میکنم که نجس نشم از دستشویی میام دستامو خیلی با مایع میشورم حمامم طولانیه واینکهداصلا به کارای خونه نمیرسم تازگیا که خیلی گریه میکنم و در عذابم 

منم وسواس شستشو دارم چیزی که به چشم ندیدم میگم نجسهمثلا لباسامو تو حمام میشورم بعد ماشین میندازم هرج ...

مثل من . منم تو حمام میشورم لباسامو بعد میندازم ماشین.دارو چی خوردین تا حالا؟ من یه مدت فلووکسامین زیر نظر دکتر میخوردم اروم تر شده بودم ولی از سر خود قطع کردم.الان ولی به شدت اضطراب نجس شدن دارم. نمیدونم شاید هم یه جور فوبیا باشه در هرصورت زندگیم جهنم مطلق هست

مثل من . منم تو حمام میشورم لباسامو بعد میندازم ماشین.دارو چی خوردین تا حالا؟ من یه مدت فلووکسامین ز ...

ببخشید دیشب خوابم برد قبلا فلوکسامین خوردم جواب نداد آسنترا و پرفنازین و بی پریدین خوردم جواب داد یک سال خوردم کم کم قطع کردم دوباره تو زندگیم به مشکل و اختلاف خوردم  دوباره وسواس گرفتم الان آسنترا نزدیک دوماه میخورم و نصف ریسپریدون یک میل یک هفته هست میخورم ولی هنوز جواب نگرفتم تو مشهد قبلا دکتر وثوق والان دکتر اکرمی نژاد دارم میرم بهم گفتن باید تحت درمان درمانگر باشم تا بهتر جواب بگیرم مشکل مالی دارم یک دستگاه آر تی ام اس هم بهم پیشنهاد دادن که جلسه ای ۶۰۰ هست حدود ۲۰ تا ۳۰ جلسه باید برم و نقشه رنگی مغز هم ۷۰۰ هست بیمه تکمیلی داشته باشی خوبه ولی به نظرم من آسنترا بهتره ببخشید پول آب برات چقدر میاد ؟؟؟؟ 

مثل من . منم تو حمام میشورم لباسامو بعد میندازم ماشین.دارو چی خوردین تا حالا؟ من یه مدت فلووکسامین ز ...

یک کانالی هست تو ایتا و سروش کانال فقهی وسواس خانم بیدگلی عضو شو شاید جواب داد 

پول آب چقدر برات میاد ؟ اگه خواستی برام شمارتو بزار 

ببخشید دیشب خوابم برد قبلا فلوکسامین خوردم جواب نداد آسنترا و پرفنازین و بی پریدین خوردم جواب داد یک ...

ماهی سیصد چارصد معمولا میاد. من تازه با دست میشورم باز میندازم ماشین. کلا خیلی اذیتم واقعا فقط لباس شستن نیست. مهمون اومدنی میخوام بمیرم. مخصوصا بچه داشته باشه. همش با خودم درگیرم. من حاضرم پول هم میدادم ولی این روشهای جدید واقعا اثر داشت