2777
2789
عنوان

شما هم مادر شوهراتون وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 80 پست
اون کارش زشتم باشه خدا تو قرآن گفته بهشون اف هم نگید... بی احترامی به پدر ومادر تبعاتش خدای نکرده ب ...

وا ب اون چ ربط داره مرتب بودن حموم من .  ول کن توام

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا درکت میکنم آدم بعضی وقت ها میخواد خونه خودش باشه و جایی نره من تو دوران مریضیه پدرشوهرم همسرم همش منو بزور اونجا میزاشت کامل افسردگی گرفته بودم تازه خیلی شبا میموندیم... دیگه دلم واسه تختم لک زده بود..🥲

حقشه.باید حدخودشو نکه داره

والا دوستان میگن اون اومد رید رو سرتون هم حرفی نزنید بی احترامی نکنید ‌بعد جالبه خودشون قط ارتباطم کردن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
همشون نفهمن بابا . بخدا مادر شوهر من مثلا خووووبه . همه میگن چقدر خوبه فلانه اما بخدا از فضولیاش خست ...

يعني شوهر شما به مادرش فحش ميده؟؟!!! و شما هم استقبال ميكني از اين طرز برخورد پسر با مادرش!!!

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
والا دوستان میگن اون اومد رید رو سرتون هم حرفی نزنید بی احترامی نکنید ‌بعد جالبه خودشون قط ارتباطم ک ...

ادما همیشه برای غمای دیگران احساس بخشندکی دارن همین خودشون باشن جرمیدن اون مادرشوهرو

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

مادر شوهر من یه کثافت ب تمام معناست ،هیچ وقت حلالش نمیکنم بابت دردایی ک بهم داد بابت اعصابی ک هیچی ازش نمونده ،بابت آبرویی ک توی کل فامیل ازم میریزه و...همه اینا تاوان داره من نمیبخشم خدا هم نباید ببخشه 

يعني شوهر شما به مادرش فحش ميده؟؟!!! و شما هم استقبال ميكني از اين طرز برخورد پسر با مادرش!!!

فحشه چی گفت دخالت نکن

توقع زنگ زدن دارن 

حتی در مواقع غیر مریضی 

دو تا خیابون فاصله داریم ولی هر دو سه هفته یکبار میرم در حد دوساعت 

اما اگه سه هفته بشه سه هفته و یک روز باید زنگ بزنم بهشون وگرنه ناراحت میشن 

ادما همیشه برای غمای دیگران احساس بخشندکی دارن همین خودشون باشن جرمیدن اون مادرشوهرو

بخدا هر وقت من اومدم حرف زدم گفتن مادرشوهر فرشته س و قابل احترام .بعد خودشون هزار تا زر میزنن پشت سر مادر شوهر خواهر شوهر

بخدا هر وقت من اومدم حرف زدم گفتن مادرشوهر فرشته س و قابل احترام .بعد خودشون هزار تا زر میزنن پشت سر ...

اره واقعا اینجورافراد نظر ندن بهتره بیشتر ادمو سنگین میکنن

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
اره واقعا اینجورافراد نظر ندن بهتره بیشتر ادمو سنگین میکنن

من برم اعصابم بهم ریخت