2777
2789
عنوان

کجا حس کردین دیگه اون ادم سابق نمیشین💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ مهم نیس اون چیکار کنهمهم اینه حداقلش من دیگه اینطوری فکر وخیال نمیکنم اینطوری هرلحظه د عذاب نیست ...

باخودکشی باعذاب اونورچیکارمیکنی ؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من زمانیکه پدرم زندگیتو رها کرد و رفت

هرگز خلا درونی من پر نشد

و هرگز آدم سابق نشدم

من خیلی مهربون بودم خیلی

از اون به بعد به بدترین ورژن خودم و سنگدل ترین آدم دنیا تبدیل شدم

الان ناراحت چی هستی 

حتما باید بری سر زندگی 

هفته اول یعد عروسی بفهمی جدا بشی که عالم و ادم با رفتار و حرفشون عذابت بدن خودتم تبدیل بشی  به یه مریض عین من و خیلیای دیگه؟ خدا رو شکر کن انداره شو نشونت داد ادم اشغال و رفت دنبال اشغال تر از خودش تو چرا باید حرص بخوری برو دنبال زندگیت دختر خوب و قدر خودتو بدون وقتتم صرف این چیزا نکن بچسب به خدا عزت و ذلت دست اونه

وقتی من اینجا تو عذابم چ فرقی میکنه بذا اونجا هم باشم دیگه هییییچی مهم نی

خیلیییییی بچه ای وبچگونه رفتارمیکنی 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
به همین راحتی واقعاینی خودمو بزنم به بیخیالی؟؟ کاش وقتی میگم دست خودم نیس ینی واقعاااااا نیسبه کی بگ ...

نزن به بی‌خیالی از ۶روز تا ۶ ماه دوره داره باید بگذرونیش گریه کن  داد بزن خودتو تخلیه کن احساسات الانتو نادیده نگیر دوره اش که بگذره آره دیگه اون آدم سابق نمیشی درکت میکنم تو چه حالی هستی

میفهممت 💔میدونم چقد سخته

وحشتناککککه

از اون به بعد هیچ مردی رو باور نکردم

الان نزدیک عقدمه چون ثروتمند هست و تحصیلات عالیه دارم ازدواج میکنم

وگرنه در قلب من کلمه ای به نام وفاداری دیگه وجود نداره

فقط منفعت خودم