2777
2789
عنوان

نسبت به مردا حس نفرت پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 36 پست
منم الان حال روحیم داغونهگفتم که همش با مردا سر جنگ دارمولی این به خاطر فمینیسم نیستابه خاطر قوانین ...

نوع نگرشتون به همه چیز جوری عوض میشه توسط این مکتب که خودتون متوجه نمیشید و توی تمام بحث هاتون تمام انرژیتونو میزارید که از آرمانتون که برابری حقوق زن و مرده (به ظاهر) دفاع کنید اکثر مکتب ها همین هستن 

به نظرم مقاله های بیشتری در نقد این مکتب بخونید 

مقاله های اسلامی و ایرانی نه چون شاید براتون این شاعبه رو ایجاد کنه که ضد زن هستن مقاله های اونطرفی

میفهمم من انقدرررر بحث میکردمتونستم تو خانواده و فامیل یه چیزایی رو تغییر بدم ولی روح و روان خودم دا ...

باورم نمیشه الان اینایی که الان توی تاپیک علیه من جبهه گرفتن، خودشون زن هستن

مگه میشههههه

از ماست که بر ماست

همین حق و حقوقم از سر زنای ایرانی زیاده

باور کن اگه قانون به آقا اجازه می‌داد همسرش رو شلاق بزنه، همین زنا می‌گفتن عیب نداره، ما احساسی فکر می‌کنیم، یه آقایی باید باشه ما رو ادب کنه🤦🏻‍♀️💔🥲

شما متاهلید؟!

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصنیف اموال هم که میخوای دیگه چی 😂

باشه سکته نکن تو تصنیف اموال نده

بقیه حقوق رو بده که البته اونا رو هم می‌سوزی اگر بدی😂😂😂

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
نوع نگرشتون به همه چیز جوری عوض میشه توسط این مکتب که خودتون متوجه نمیشید و توی تمام بحث هاتون تمام ...

مرسی از راهنماییتون

سعی می‌کنم بیشتر برم درباره مقاله های علیه فمینیسم بخونم

باورم نمیشه الان اینایی که الان توی تاپیک علیه من جبهه گرفتن، خودشون زن هستنمگه میشهههههاز ماست که ب ...

بله متاهلم

میگن زمان مبارزه با قانون برده داری، سخت ترین قسمت کار این بود که برده ها رو قانع کنن حق و حقوق دارن

ما نمیدونیم این آدما تو چه محیطی هستن زندگیشون چیه چند سالشونه اعصابتو بدتر خراب نکن