دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه پروفایل ست پیدا کن مخشو بزن که بیا باهم ست کنیم
یا بک گراند ست بزاریم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
به نظرم شوهرت از این دسته مرداس که دوست داره تو مرکز توجه باشه و ازش تعریف و تمجید کنم یکم اخلاقتو عوض کنی و بهش محبت کنی می بینی از این رو به اون رو شده و مثل موم تو دستته
به چیزی حساسیت نشون نده به جاش با سیاست اونو دور کن از زندگیتون
نه اشتباه نشه من خیلی دوس دارم و اوکیم بزاره اما منو اجبار میکنه عکس مشترکمون رو بزارم اما خودش خیر
عزیزم اینهم ایرادی نداره و خواهشش رو قبول کن و عکس مشترکتون رو بذار
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سعی نکن انجام بده چندتا کاری که کردم و زندگیم زسرو رو شد سر کار موقعی کهوقتش ازاده زنگ بزن بگو فقط خواستم حالتو بپرسم شاید اوایل سرد جواب بده ولی جوری میشه ی روز ژنگ نزنی زنگ بزنه پیامک نه این کپی های نت از خودت ی خسته نباشید ی. دلم تنگ شده ی عزیزم و خلاص هفته ای ی بارم حداقل خودت پیش قدم ضو واسه رابطه اگه کارت درست نشد