بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه پروفایل ست پیدا کن مخشو بزن که بیا باهم ست کنیم
یا بک گراند ست بزاریم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
به نظرم شوهرت از این دسته مرداس که دوست داره تو مرکز توجه باشه و ازش تعریف و تمجید کنم یکم اخلاقتو عوض کنی و بهش محبت کنی می بینی از این رو به اون رو شده و مثل موم تو دستته
به چیزی حساسیت نشون نده به جاش با سیاست اونو دور کن از زندگیتون
نه اشتباه نشه من خیلی دوس دارم و اوکیم بزاره اما منو اجبار میکنه عکس مشترکمون رو بزارم اما خودش خیر
عزیزم اینهم ایرادی نداره و خواهشش رو قبول کن و عکس مشترکتون رو بذار
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سعی نکن انجام بده چندتا کاری که کردم و زندگیم زسرو رو شد سر کار موقعی کهوقتش ازاده زنگ بزن بگو فقط خواستم حالتو بپرسم شاید اوایل سرد جواب بده ولی جوری میشه ی روز ژنگ نزنی زنگ بزنه پیامک نه این کپی های نت از خودت ی خسته نباشید ی. دلم تنگ شده ی عزیزم و خلاص هفته ای ی بارم حداقل خودت پیش قدم ضو واسه رابطه اگه کارت درست نشد