اگر بخواد رشته ش رو تغییر بده و بره یه دانشگاه دیگه، باید از رشته ش انصراف بده که جریمه باید بده(درمورد دانشگاه آزاد، نصف شهریه ثابت ترم های باقی مانده رو باید بده، دولتی رو نمیدونم متاسفانه)
و اینکه اگه رشته ش پذیرش بدون کنکور نداشته باشه، باید کنکور بده
اگرم نظام قدیم باشه، باید معادلسازی کنه
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه تو همون دانشگاه یه رشته دیگه بخونه یعنی بر فرض از رشته عمران بخواد بره رشته روانشناسی، میشه؟ چرا ...
نظام قدیم یعنی اونایی که تا کلاس پنجم خوندن، بعدش رفتن راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی
نظام جدید اینایی هستن که پنجم ششم هفتم و… میخونن
دانشگاه دولتی فکر نکنم بدون کنکور قبول کنه
باید رتبه ی مد نظر برای اون رشته رو کسب کنه
اخه این که نمیشه تغییر رشتهمیشه از اول کنکور دادن دیگه
ببین مثلا من مدیریت کسب و کار بودم، دانشگاه آزاد
ترم دو میخواستم تغییر بدم به حقوق توی همون دانشگاه خودم
تازه من علوم انسانی هم بودم و کنکور انسانی داده بودم
دانشگاه گفت باید کنکور قبول بشی