بنظر من وقتی اومد خونع و در آرامش بود بگو یه موضوعی بود خوستم در جریان باشی هرچند من وقتی دیدم تو دلم گفتم از سر دشمنی و دوبه هم زنی اینجور پیامی دادن اما خب تو هم بخون بعدا تو گوشیم ببینی دلخور میشی ک نگفتم زندگیمو اونقدر دوست دارم که با این بادا نلرزم اما خدا لعنت کنه کسی رو که اینجوری با زندگیا بازی میکنن
مطمعنم از طرف خودش و منتظر تو بهش بگی تا اعتمادش بیشتر شه وگرنه تو دلش شکش بیشتر میشه
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
من احساس می کنم فامیله یا شاید ۳۰ ۴۰ درصد خودشاما بدم میاد برم همه چیو بهش گزارش بدماز طرفی حرصم گرف ...
عزیزم چون راجب گذشته ات گفتی این همش داره خودخوری میکنه که نکنه با فلانی بازم در ارتباط باشه و بخاد اینجوری امتحانت کنه که ببینه تو اگه گیری نداشته باشی میگی که تو م خیلی عادی بگو
اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان
یعنی خودشه و میخواد خودشو مثلا اون طرف جا بزنه ببینه واکنش من چیه؟اخه بهشم نمی خوره این حرکتا از طرف ...
اگ موقع حرف زدنت دقیق نگات میکنه ومنتظره صحبتته بدون خودشه