2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی اب اوردن شکم بعداز ابدو ولیپو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 56 پست
سلام عزیزم ،میگم شما پیش دکتر مکارچیان عمل کردی ؟راضی بودی ؟آخه من واسه ۱۳ دی وقت گرفتم میخوام ببینم ...

سلام بله دکتر مکارچیان بود..اره راضی ام ..من خیلی شکمم داغون بود خیلی جمع شده..ولی هنوز ورم دارم

سلام عزیزم ،میگم شما پیش دکتر مکارچیان عمل کردی ؟راضی بودی ؟آخه من واسه ۱۳ دی وقت گرفتم میخوام ببینم ...

من اولین جایی که رفتم برای مشاوره پیش دکتر مکارچیان بود..فقط از اینستا دنبالش میکردم..ولی روز عملم تو بیمارستان همه ی پرستارا تعریف میکردن ازشون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بله دکتر مکارچیان بود..اره راضی ام ..من خیلی شکمم داغون بود خیلی جمع شده..ولی هنوز ورم دارم

ممنون عزیزم ،خیالم راحت شد ،انشالله واسه منم دستش خوب باشه ،من هم لیپو ابدو دارم هم ماموپلاستی ،راستی کشیدن درن درد داره ؟خیلی میترسم 

ممنون عزیزم ،خیالم راحت شد ،انشالله واسه منم دستش خوب باشه ،من هم لیپو ابدو دارم هم ماموپلاستی ،راست ...

من اصلا اصلا متوجه کشیدن درن نشدم..تازه میخاستم خودمو اماده کنم که دردم بگیره که دیدم درنم رو در اوردن و انداختن تو سطل..راستی به شما چقدر قیمت دادن؟

میگم شما شکمت بزرگ بود ؟چربی احشایی هم داشتی ؟

من خودم چاق نبودم ولی شکم بزرگی داشتم..من دیاستاز شدید داشتم..ولی دکتر گفت چربی احشایی دارم باید گن بزنم دوهفته قبل عمل..واینکه ۵کیلو لاغر کنم..ولی پشت گوش انداختم ورفتم عمل..تو اتاق عمل تا دکتر منو دید فهمید هیچکدوم رو رعایت نکردم.کلی دعوام کرد وگفت باید بعد عمل رژیم بگیری

من خودم چاق نبودم ولی شکم بزرگی داشتم..من دیاستاز شدید داشتم..ولی دکتر گفت چربی احشایی دارم باید گن ...

به منم گفت باید سه کیلو کم کنی ،من دو کیلوشو کم کردم ،به منم گفته دوهفته قبل عمل گن ببندم ،البته به همه اینو میگه

من خودم چاق نبودم ولی شکم بزرگی داشتم..من دیاستاز شدید داشتم..ولی دکتر گفت چربی احشایی دارم باید گن ...

میشه قد و وزنت رو بگی لطفا قبل عمل. من تاپیکت رو خوندم امیدوار شدم. دوس دارم انجام بدم ولی انقد از درد وحشتناکش گفتن ک ترسیدم